Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru 21 februarie, o zi colorată de joi

pexels-photo-374845
Foto: burst.shopify.com

Ziua de joi e o mică vinere, iar aceasta înseamnă că trebuie să ne pregătim pentru weekend. Dacă nu știi unde să mergi pe 21 februarie, echipa #diez a selectat cele mai interesante evenimente pentru tine.

# Beuys – proiecţie de film documentar

Image may contain: 1 person, hat and text

Filmul biografic „Beuys” îl prezintă pe celebrul şi controversatul artist german din sec. XX, Joseph Beuys, în ipostaze diferite: performer, profesor şi teoretician, activist civic şi membru timpuriu al partidului politic Die Grünen. De la grafică până la performance, instalaţie sau sculptură, Beuys este cunoscut îndeosebi pentru semnătura sa sub formă de pălărie, performance-urile realizate din grăsime şi pâslă sau renumita instalaţie „7000 de stejari”. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Pub Quiz: Cine-i HOZIAIN în țara asta?

Image may contain: 1 person, smiling, text

Ce reprezintă Pub Quiz? Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Jam session: Mozaic Social Club vol. 10

Image may contain: one or more people, people playing musical instruments and text

E timpul ca la Uptown să fie preferatele sesiuni muzicale. Primăvara încet-încet se apropie, iar cei de la Uptown și-au propus să o cheme mai repede cu un jam sessions împreună cu Via Dacă și Friends. Doar cu muzică, dispoziție și oameni frumoși, primăvara va veni mai devreme. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Haidem la City Quest!

Image may contain: text and outdoor

Crezi că bine cunoști orașul Chișinău? Orice monument, strada sau clădire? Sau invers, nu știi aproape nimic și ai vreai să cunoști ce este până la urmă Chișinăul? Mergi la City Quest, care pare să fie unul ușor, dar și complicat. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# Expoziție de pictură și fotografie „I`m art”

Image may contain: text

Expoziția de pictură și fotografie „I’m art”, care cuprinde 40 picturi în diferite genuri și 30 fotografii, este organizată de Centrul de Informații GENDERDOC-M, unica organizație din Moldova care luptă pentru drepturile persoanelor LGBT. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente