Care sunt soluțiile pentru sectorul Ciocana. Promisiunile candidaților din circumscripția 30

maxresdefault-46

Transport public, asfaltări, parcări dar și construcția zonei industriale. Astea sunt promisiunile, pe scurt a candidaților de pe circumscripția 30 din Chișinău.

Dan Perciun, blocul ACUM 

#Transport public de calitate. Autobuzele și troleibuzele sunt învechite, supraaglomerate și întârzie cu regularitate. Voi munci pentru implementarea unui Program Național de Modernizare a

#Transportului Public, inclusiv prin atragerea fondurilor europene. Cetățenii vor călători confortabil și fără întârzieri, iar statul va economisi milioane din contul reducerii ambuteiajelor.

#Curți și blocuri amenajate. Prea multe curți și blocuri sunt murdare, cufundate în întuneric, cu drumuri proaste și fără terenuri de joacă pentru copii. Voi sprijini asociațiile de locatari și proiectele de termoizolare a blocurilor. Cheltuielile pentru serviciile comunale vor scădea, iar curțile și blocurile vor fi curate și amenajate.

#Educație de calitate pentru fiecare copil. Avem prea puține locuri în grădinițe, iar școlile deseori nu au resurse pentru cele mai elementare necesități. Voi insista ca școlile din municipiu să treacă la autogestiune financiară și voi lupta pentru mărirea bugetului pentru educație.

#Salariile profesorilor și educatorilor vor crește treptat, iar părinții nu vor mai fi puși în situația să achite anual mii de lei în plus

Nae Simion Pleșca, PDM

#Asfaltări din scara blocurilor

#Reabilitarea blocurilor construite în perioada URSS

#Parcări supraetajate

#Fluidizarea traficului

#Curățirea capitalei

#Bonus de la el – Reabilitarea drumului de acces către sectorul Râșcani și construcția bd Mircea cel Bătrân spre str. Bucovinei.

Petru Burduja, PSRM

#Reindustrializarea țării

#renașterea zonei industriale din sectorul Ciocana

#crearea unei industrii moderne și tehnologizate

#crearea a mii locuri de muncă bine plătite

Pe circumscripție mai candidează Stanislav Cvasnîi, PPȘ, Veronica Herța, PL dar și patru candidați independenți – Galina Bostan, Oleg Golopeatov, Valentin Dolganiuc și Maxim Uvarov.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente