Autobuzele din PMAN sunt doar pentru expoziție. Acestea vor fi expuse până la alegerile parlamentare

autobuze-noi-720×405

Autobuzele din Piața Marii Adunări Naționale nu sunt proprietatea municipalității, ci doar e o expoziție amenajată de agentul economic care a câștigat licitația de circa 80 de milioane de lei. Despre aceasta a anunțat primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei.

Expoziția va putea fi văzută până la alegerile parlamentare, 24 februarie curent.

„Parcul Urban de Autobuze, Primăria, nu a încheiat niciun contract cu agentul economic pentru livrarea de autobuze. Ele astăzi nu sunt proprietatea municipiului. Vor fi proprietatea municipiului doar după semnarea contractului oficial. Astăzi este expoziția din partea agentului economic și toate întrebările care țin de amplasarea autobuzelor în PMAN, mai bine ar fi să-l întrebați agentul economic, dânsul a depus o cerere prealabilă ca noi autorizăm o expoziție în perioada 14-24 februarie”, a declarat Codreanu, transmite unimedia.info.

Cererea pentru autorizare a fost depusă la 12 februarie curent, iar la 14 februarie, autorizația a fost aprobată.

Menționăm că la 16 februarie curent, 25 de autobuze ISUZU au fost expuse în PMAN.

„Am făcut tot posibilul ca chișinăuienii să aibă transport de calitate”, a scris atunci, pe pagina sa de Facebook, primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

Menționăm că firma care a câştigat licitaţia este un offshore care are fondatori de origine turcă, dar e înregistrată în regiunea separatistă Ciprul de Nord, mai exact într-o zonă economică liberă din portul Famagusta.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente