(video) Prima misiune comună. Doi copii născuți prematur la Kiev, au fost transportați de echipajele SMURD și AVIASAN la Chișinău

smurd

Doi copii născuți prematur la Kiev au fost transportați de echipajele SMURD și AVIASAN la Chișinău. Bebelușii au fost preluați din spitalul ucrainean, după ce starea de sănătate a acestora s-a ameliorat, iar medicii din țara vecină au fost de acord cu externarea lor.

Cei doi micuți au fost preluați în această dimineață, iar pe parcursul drumului aceștia au fost monitorizați strict de un echipaj mixt SMURD și AVIASAN. La venirea în Chișinău, copiii au fost internați la Institutul Mamei și Copilului, unde vor beneficia de ulterioarele îngrijiri. Potrivit IGSU aceasta este prima operațiune mixtă de transportare a copiilor născuți prematur, efectuată de echipajele SMURD și AVIASAN.

Amintim că la începutul acestei săptămâni echipajul SMURD din Republica Moldova a mai avut o misiune importantă de aducere acasă a celor doi oameni răniți în accidentul din regiunea Vinița.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente