(video) „Mi-a luat doar 30 de secunde să achit cumpărăturile”. MAIB aduce autonomie şi plus de comoditate bancară într-o reţea de magazine din Capitală

fdfdf

În premieră, în Republica Moldova, a fost lansat un serviciu inedit, o zonă de autoservirea clienților în cadrul unei reţele de supermarketuri Velmart, de pe strada Constantin Brâncuși 3. De acum înainte, cumpărătorii  își vor putea reduce timpul de așteptare și achitare a produselor la casă, de cel puțin 3 ori. Optează pentru achitarea cumpărăturilor cu un card bancar în zona de autoservire. Întregul proces îți va lua în medie 40 de secunde pentru fiecare achiziție la Velmart.

Reporterul #diez a testat cum funcționează terminalele POS de la Moldova Agroindbank (MAIB). S-a „înarmat” cu un coș și a efectuat mai multe cumpărărturi în rețeaua de supermarketuri Velmart. După ce și-a umplut coșul cu cele necesare, a mers la casă. Din păcate, la toate casele s-au format cozi. De aceea, reporterul a optat pentru unul dintre cele 6 terminale de plată. A scanat codul de bare al fiecărui produs, după care a achitat cu cardul contactless de la MAIB. Totul a durat aproximativ 30 de secunde.

 Privește reportajul de mai jos pentru a te convinge că totul e atât de simplu, comod și rapid.

 În supermarketul Velmart, situat pe strada Constantin Brâncuși 3, sunt 6 terminale de plată la care clienţii magazinului pot achita produsele procurate, fără a mai sta la rând şi a implica un operator de la casă pentru efectuarea achitării pentru produsele din coş. În zona de autoservire,clienţii vor scana codul de bare al fiecărui produs, iar contravaloarea cumpărăturii o vor achita cu un card bancar la terminalele de plată instalate de Moldova Agroindbank.

Aceste terminale vă vor economisi considerabil timpul pentru cumpărături, mai ales când aveți de achitat doar trei-patru produse. Ce veți face când casele vor fi extrem de încărcate? Soluția este simplă. Achitați-vă cumpărăturile în zona de autoservire creată cu suportul MAIB.

Toate casele sunt dotate cu sistem video inteligent care permite monitorizarea efectuării plăților. În cazul, în care cumpărătorul omite să achite un produs, persoana care monitorizează operațiunile vede acest lucru si atenționează consultantul.

Zona de autoservire este dotată cu terminale de plată de la Moldova-Agroindbank, banca susținând implementarea în țara noastră a tehnologiilor moderne, rapide și comode pentru clienți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente