Trolii s-au mutat pe poștă? E-mail-uri dubioase, trimise pe adresele jurnaliștilor din numele a doi lideri ai Partidului Nostru

IMG_8079

Trolii s-au mutat de pe facebook pe e-mail, aparent. Doi capi de listă ai Partidului Nostru, Dumitru Ciubașenco și Ilian Cașu au devenit ținte, asta după ce, din numele lor au fost expediate pe adresa mass-mediei mai multe documente ce „l-ar încrimina” pe președintele Igor Dodon.

Ieri, 14 februarie mai mulți jurnaliști au primit pe poștă un mesaj ce conține un fișier de pe o adresă de e-mail ce are numele și prenumele fruntașului PN, Ilian Cașu.

„Iaca priviti si va minunati pentru ce bate palma prezidentul nostru cu Putin! Am cugetat bine daca sa va arat si voua! Iaca ce negociaza cenzurat…”, se menționa în mesajul trimis de pe adresa [email protected].

casu

La scurt, Ilian Cașu a negat că ar fi în spatele acelui mesaj.

Pe 15 februarie, un alt fruntaș al Partidului Nostru s-a pomenit cu un e-mail trimis din numele lui. Astfel, de pe adresa [email protected], este trimis următorul text:

„Dodon a mintit pe facebook. Originalul trimes la Moscova aratã oleacã altfel”

ciuba

Atașat erau alte două documente.

Contactat de diez, Ciubașenco a spus că adresa asta de e-mail nu îi aparține, și el, de asemenea nu se află în spatele acestui mesaj.

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe a venit cu o reacție și a menționat că „toate acestea sunt false”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente