Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru un început perfect de weekend

pexels-photo-214574
Foto: Sebastian Voortman

După o săptămână grea într-un final a venit și weekendul. Cu cer parțial noros și temperaturi de zero grade, vei putea să te saturi de somn sub plapuma moale, după care, plin de forță să mergi la cele mai frumoase evenimente din această sâmbătă. 

# Îndrăgostiții pe bicicletă

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, outdoor and nature

În numele dragostei, mai mulți bicicliști din Moldova vor parcurge un traseu de 24 km în formă de inimă. Startul va fi dat în Piața Marii Adunări Naționale la ora 12.oo. Mai multe detalii vezi aici. 

# Gala „Hai, Moldova!”

No photo description available.

Cel mai verde eveniment al anului vă invită să celebrați împreună succesele tinerei și numeroasei comunități ecologice din Moldova. Veți avea parte de o atmosferă superbă, invitați speciali din România, Suedia muzică și momente frumoase alături de prietenii noștri. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook. 

# Semne bune anul are!

Image may contain: text

Veți degusta, în premieră, șase vinuri noi din roada anului 2018. Un eveniment marca Fine Wine, sinonim al cuvântului prospețime. Cu o rândunică nu faci primăvara, dar cu șase vinuri noi — da! Veți avea ocazia să testați primii recolta 2018, de la șase producători diferiți, mari și mici: Feteasca Albă 2018, Sauvignon Blanc 2018, Pinot Grigio 2018, Feteasca Regală 2018, Chardonnay & Feteasca Regală 2018, Viorica 2018. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# INSTINCTs presents: Surrealism [ Bulgaria ] at Bandabar

Image may contain: text

Sâmbata, 16 Februarie, fii gata sa îl auzi pe unul din cei mai influenți artiști de muzica House din Bulgaria – Kalin Todorov aka Surrealism Muzik. Mai multe găsești pe Facebook.

# Moda pe role: prezentare pre-colecție primăvara-vara

Image may contain: text

O prezentăre de modă fără precedent unde în calitate de modele vor defila atât profesioniste cât și amatoare de modelling care se pricep de minune să meargă pe role. Prezentarea de modă vine cu mult dinamis și energie, dispoziție de acțiune și invitație de a savura sosirea primăverii în mod activ. În cadrul acesteia 12 designeri DININIMĂ: Georgette, L.Storojuc,Tricon, My Revival, Alina Bradu, Shram, Premiera Dona, Evadeya, Vistline, Brio, Arillu și Creme Brulee. Mai multe vedeți pe Facebook.

# Johnny Hell & Eizenheim at Who’s

Image may contain: 1 person, text

Distracție, muzică bună și dansuri până dimineață. Vrei să te distrezi? Mergi la Who’s. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# Hustle’N’Flow Party with Dj #thedark!

Image may contain: 2 people, people smiling, text

Tusa de Hip Hop, aduce și marea sălbăticie, în sensul de distracție și petrecere pe cinste, sub ritmurile de rnb și hip hop cel mai ușor e să-ți manifești sexualitatea și atunci când mai ai 2 păhărele la bord, nu există vreo problemă în sensul ăsta. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente