(foto, video) Un tânăr din Jamaica a venit să-și ridice câștigul de un milion de dolari în costumul din filmul „Scream”. Motivul este incredibil

scream-jamaica-lottery

Un tânăr din Jamaica a devenit popular în toată lumea nu doar datorită câștigului de la loterie, dar și grație faptului că el a venit să-și ridice banii în costumul din filmul „Scream”. A decurs la acest pas pentru ca rudele lui să nu-l recunoască.

Băiatul s-a prezentat cu numele de A. Campbell, dar, cu certitudine, nu este numele lui adevărat. Tănărul a reușit să câștice la Super loteria națională 158 de milioane de dolari jamaicani sau peste 1 milion de dolari americani. Această loterie a apărut în anul 2009 și de atunci doar 4 persoane au reușit să câștige așa sumă mare. Toți acești norocoși și-au secretizat atât înfățișarea, cât și numele real. De obicei aceștia veneau cu mustăți artificiali și cu ochelari de soare.

În schimb al cincilea milionar a fost mai inventiv și s-a îmbrăcat în costumul unui criminal în serie din filmul „Scream”. În așa fel tânărul a vrut ca rudele lui să nu afle despre câștigul lui, dar de asemenea, și să nu fie supus riscului de a fi jefuit.

Ceremonia de înmânare a cecului a avut loc în hotelul Spanish Court.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente