Contribuie la distrugerea stereotipurilor cu privire la voluntariat. Participă în cadrul unui proiect Erasmus+ în Bulgaria

Blagoevgrad-3
Foto: American University in Bulgaria

Advit Moldova e în căutarea a doi voluntari, cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani, care își doresc o experiență de voluntariat internațională. Tinerii urmează să petreacă șase luni la Blagoevgrad, Bulgaria. Proiectul se va desfășura în perioada 1 iunie 2019 – 1 decembrie 2019.

Voluntarii vor lucra într-o echipă internațională, sub directa supraveghere și îndrumare a coordonatorului, vor sprijini echipa și vor contribui la implementarea proiectelor și inițiativelor. Una dintre sarcinile voluntarilor va fi organizarea de consultări și întâlniri cu studenți și cu alți tineri, împărtășirea propriilor experiențe și promovarea oportunităților pentru SEV și ERASMUS+ pentru tineri.

De asemenea, tinerii vor putea organiza propriile cluburi tematice unde își vor prezenta hobby-urile, organiza discuții și dezbateri, prezentări despre țara din care provin, cultură, limbă, obiceiuri, tradiții. Acest lucru va ajuta voluntarii să-și dezvăluie potențialul și să-și realizeze ideile. Voluntarii vor lucra în principal împreună pentru aceleași proiecte.

Obiective:

# Distrugerea stereotipurilor și a prejudecăților din societate cu privire la voluntariat;
# Dialogul intercultural – prin cunoașterea unei noi culturi, tradiții și obiceiuri;
# Promovarea proiectelor europene de tineret și oportunități pentru tineret Erasmus +;
# includerea unui număr mai mare de tineri în campanii și inițiative voluntare.

Bani de buzunar și de alimentare :

Voluntarul va primi bani în buzunar în fiecare lună: 90 euro (sau echivalentul în moneda bulgară) și alocația de hrană: 110 euro în fiecare lună. Banii vor fi transferați între 1 și 10 la începutul fiecărei luni voluntarilor.

Cazare:

Voluntarul va fi cazat într-o cameră comună cu un alt voluntar (de același sex) în apartamentul propriu, cu mobilier nou, care se află la câțiva pași de birou și de centrul orașului. Apartamentul are toate facilitățile necesare pentru a trăi.

Candidații interesați sunt rugați să trimită CV-ul și scrisoarea de motivație (ambele în limba engleză) la [email protected] cu tema „Voluntariat în Bulgaria”.

Data limită pentru depunere a dosarului 24/02/2019.

Mai multe detalii puteți găsi aici

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente