Ce să faceți într-o zi de miercuri când afară ninge, iar portofelul e plin cu bani? Iată câteva evenimente marca #diez

pexels-photo-556958-920×517

Brrr, afară iarăși ninge, iar dispoziție e relativ bună. Dar noi dorim ca ea să fie cea mai bună. De aceea, v-am pregătit o listă de evenimente mega utile și distractive.

#MuzCafe Nightshade

Iată-iată se apropie ZIua Îndrăgostiților. TInerii o pot sărbători chiar începând cu 13 februarie la una dintre cele mai cool și friendly cluburi din Chișinău. Deci, party-ul se începe la ora 22.00 la MuzCafe Karaoke. Informații suplimentare vedeți aici.

#Lansare de carte „O mie de ani cu fața la soare” de Nicolae Popa

„ Nicolae Popa rămâne o voce poetică distinctă, cu identitate absolut recognoscibilă, care s-a automodelat pe parcurs, de la titlu la titlu, părăsindu-și înflăcărările juvenile, specifice primelor cărți, și acreditându-se în zonele de profunzime ale poeziei. Continuă să onoreze ca artist temele majore ale umanității – viața cetății, viața însăși în freamătul ei zilnic, cu înălțările și schimele ei potrivnice, înduioșările iubirii și gustul metalic al uzurii sentimentului, dezolările și stridențele realității și umbletul furișat, abia sesizabil al morții.” Evenimentul va avea loc la Biblioteca Onisifor Ghibu (strada Nicolae Iorga 21A). Începtului lansării va fi la ora 15:00.

#Live Your Life

Fiecare zi petrecută la Muzzette îți va aduce o euforie nebună. Trăiește fiecare clipă la maxim, iar viața prinde culoare, muzica și dansurile o ă vă delecteze până în zori. Distracția cea mare va avea loc la MuzCafe&muzzette Karaoke, la ora 19:00. Pagina evenimentului aici.

#Școală: Inițiere în Fotografie

Pentru a face primii pași în fotografie, nu este nimic mai plăcut decât să petreci câteva ore pe săptămână în compania altor pasionați ca și tine și a unui trainer cu experiență.

Cursul de inițiere este unul interactiv și bine structurat. Prețul participării este 3.500 de lei. Detalii suplimentare la numărul de telefon – 0607 13 666. Pagina evenimentului aici.

#Urmarire rece

Bazat pe filmul norvegian ‘In Order of Disappearance’ (2014), Hard Powder spune povestea lui Nelson Coxman (Liam Neeson), care încearcă să răzbune moartea fiului său, ucis de membrii unui cartel de droguri.

ffd

#Liga Campionilor se întoarce cu meciuri spectaculoase

Budweiser Grill & Pub (Alexei Șciusev, 93) invită fanii fotbalului, în special, ai Ligii Campionilor la ei în local să privească meciurile dintre Tottenham și Borussia Dortmund și Ajax și Real Madrid.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente