Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de săptămână cât mai reușit

K30S2STXLF
Foto: Josh Willink

O nouă săptămână și o nouă serie de evenimente frumoase. Echipa #diez îți recomandă cele mai colorate evenimente la care poți să mergi împreună cu familia sau prietenii și să-ți faci ziua de marți, 11 februarie, cât mai reușită.

#Gardenia

Teatrul „Geneza Art” vine cu spectacolul „Gardenia”, după o piesă semnată de Elżbieta Chowaniec, în regia Danielei Burlaca, în care patru generaţii de femei din aceeași familie îşi spun povestea de la 33 de ani.

Mai multe detalii despre spectacol găsiți AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 12. 02. 2019

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership.

„Pentru data de 11 februarie 2019 avem o ședință deosebita. Te invităm și pe tine să vii alături de noi ca să învățăm împreună”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Recital de Orgă cu Mihail Strezev

Participă la un recital de orgă organizat de Mihail Strezev, cu participarea sopranei Tatiana Costiuc. În program creații de BACH, MOZART, MENDELSSOHN, KITSENKO.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Champions League în DRAFT

„Rețeaua de berării Draft” revine cu un program specială pentru fani în cadrul meciurilor importante din Champions League.

Mai multe detalii găsești AICI!

#FAMILIE DE-A GATA 2D

Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid că e timpul să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Și, când ajung să cunoască un trio de frați își dau seama că nici nu au pornit bine „motoarele”, și sunt pe cale să scape frâiele din mână. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți, în speranța că vor reuși să devină o familie, fie ea și de-a gata…

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente