Cardi B este prima femeie din istorie care câştigă Premiul Grammy pentru cel mai bun album solo de rap

hepta-4082688

Cardi B a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album rap la cea de-a 61-a ediţie a Premiilor Grammy, devenind primul artist de sex feminin care a câştigat la categoria de rap solo.

În cea mai mare parte, artiştii de sex masculin au câştigat în fiecare an de când albumul Best Rap a devenit categoria anuală Grammys în 1996, grupul Naughty by Nature fiind primul câştigător.

Înainte de a câştiga Cardi B, singura femeie care a mai obţinut o victorie la o secţiune rap a fost în 1997, când grupul hip-hop Fugees, care o includea pe Lauryn Hill, a câştigat albumul Best Rap for the Score.

Cu un succes pentru albumul ei intitulat Invasion of Privacy, Cardi B nu numai că devine prima femeie care a câştigat cel mai bun album de rap ca artist solo, dar obţine şi prima victorie Grammy.

În discursul său, Cardi B le-a mulţumit colaboratorilor şi a dat un „strigăt” special fiicei sale, Kulture, care s-a născut în iulie anul trecut.

Rapperul a fost nominalizat, de asemenea, pentru albumul anului, Record of the Year, cel mai bun spectacol rap şi cel mai bun spectacol Pop Duo / Group, scrie mediafax.ro. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente