Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit

pexels-photo-556958
Foto: rawpixel.com

Într-o duminică frumoasă din luna februarie aveți de unde alege. Echipa #diez a selectat doar câteva din posibilități, pe care le puteți vedea mai jos.

# Feel The Love – Yardsale

No photo description available.

Care este evenimentul cel mai important a iernii? Dacă credeți că este Anul Nou, atunci vă greșiți!
Răspunsul corect este Ziua Îndrăgostiților! În data de 10 februarie în cadrul iarmarocului YardSale „FEEL THE LOVE” veți simți, veți celebra și vă veți pregăti pentru multă-multă dragoste. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Bob Marley Day 2019 // 10 february // BandabaR

Imagine similară

La începutul lunii februarie vine cea mai fierbinte petrecere a anului. Ajunge să tremuri de frig, vino și prinde-te pe ritmurile fierbinți ale muzicii din Jamaica la BandabaR. Mai multe detalii găsești aici. 

# Chișinău prin monoclu – Turul XXI „De la liceu la muzeu”

No photo description available.

Turul XXI „De la liceu la muzeu” va începe duminică, 10 februarie, ora 12.30. Startul se va da în fața Muzeului Național de Artă (str. 31 august 1989, nr. 115). Mai multe detalii găsiți aici. 

# Carmen

Image may contain: text

O operă de trei ore cu trei pauze. Libretul alcătuit de Henri Meilhac şi Ludovic Halévy după nuvela omonimă a lui Prosper Mérimée. Opera va fi prezentată în limba franceză cu subtitrări în română. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook. 

# Frumoasa călătorie a urșilor panda

Image may contain: 1 person, text and closeup

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca. Un delir, o bucurie fără margini, o abandonare de sine, care depășește orice așteptare, orice idee cinică, sau neconcepută despre iubire… Dorința de a se contopi și de a dispărea în iubire ia proporții absolute ale dizolvării în neant. Mai multe detalii vedeți aici.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente