Au fost anunțate nominalizările pentru premiile Zmeura de Aur 2019. Donald Trump figurează la câteva categorii

zmeura de aur
Foto: aradon.ro

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a fost nominalizat la premiile Zmeura de Aur 2019, dedicate celor mai proaste prestaţii din cinema, pentru apariţiile sale în înregistrări mai vechi incluse în două documentare, potrivit The Hollywood Reporter.

Donald Trump – care a câştigat o Zmeură de Aur în 1991, pentru partitura secundară din filmul „Ghosts Can’t Do It” – este nominalizat anul acesta în categoria „cel mai prost rol principal masculin”, pentru imaginile de arhivă din două documentare semnate de Dinesh D’Souza „Death of a Nation” şi Michael Moore „Fahrenheit 11/9”, scrie mediafax.ro.

În aceeaşi categorie de nominalizare se află şi Johnny Depp („Sherlock Gnomes”), Will Ferrell („Holmes & Watson”), John Travolta („Gotti”) şi Bruce Willis („Death Wish”), , scrie Mediafax.

Încă o nominalizare pentru Trump la premiul Zmeura de Aur de anul acesta este şi în categoria cel mai nefericit cuplu pe marele ecran, făcut cu „meschinăria lui perpetuată”, în aceleaşi două documentare.

Şi prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a fost nominalizată la un premiu Zmeura de Aur 2019, pentru apariţia sa în imagini de arhivă în documentarul „Fahrenheit 11/9″.

La trofeul Zmeura de Aur 2019 pentru cel mai prost film au fost nominalizate „Gotti”, „The Happytime Murders”, „Robin Hood”, „Winchester” şi „Holmes & Watson”.

De asemenea, Melissa McCarthy („The Happytime Murders” şi „Life of the Party”), Jennifer Garner („Peppermint”), Amber Heard („London Fields”), Helen Mirren („Winchester”) şi Amanda Seyfried („The Clapper”) sunt nominalizate la premiul Zmeura de Aur pentru cel mai prost rol principal feminin, în timp ce în categoria dedicată rolurilor secundare feminine au fost selectate, în afară de Melania Trump, Kellyanne Conway („ahrenheit 11/9″), Marcia Gay Harden („Fifty Shades Freed”), Kelly Preston („Gotti”) şi Jaz Sinclair („Slender Man”).

Nominalizaţii la Zmeura de Aur 2019 pentru cel mai prost regizor sunt Etan Cohen („Holmes & Watson”), Kevin Connolly („Gotti”), James Foley („Fifty Shades Freed”), Brian Henson („The Happytime Murders”) şi Michael şi Peter Spierig („Winchester”).

Anul trecut, animaţia „The Emoji Movie”, de Tony Leondis, a fost premiată cu Zmeura de Aur pentru cel mai prost film.

Cea de-a 39-a ediţie a galei premiilor Zmeura de Aur (Razzie Awards) va avea loc cu o zi înainte de ceremonia Oscarurilor, pe 23 februarie.

Nominalizaţii şi câştigătorii premiilor Zmeura de Aur se determină prin votul online al celor aproximativ 1.000 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, din 24 de state, care pot achiziţiona un statut de membru pentru suma de 40 de dolari. Gala Zmeura de Aur a fost înfiinţată, potrivit creatorilor, ca un „antidot” la ceremonia Oscar, iar prima ei ediţie a avut loc pe 31 martie 1981.

Rar se întâmplă ca premiaţii cu Zmeura de Aur să îşi ridice premiile, o excepţie notabilă fiind Sandra Bullock, care a primit titlul de „cea mai proastă actriţă” în 2010, pentru „All About Steve”, cu o zi înainte de a lua Oscarul pentru „Povestea unui campion/ The Blind Side”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente