(foto) În premieră pentru Moldova, o nouă platformă online personalizată este disponibilă din 2019

2019-01-20-qood.life-activitati

V-ați gândit vreodată la posibilitatea să găsiți pe o singură platformă toate evenimentele/ locurile/ profesioniștii/produsele necesare și articolele text, atât pentru maturi cât și pentru copii, pe domeniile de interes: muzică, sport, turism, artă, educație, sănătate?

Atunci avem o veste bună pentru voi, aceasta e misiunea tinerilor din Moldova de la qood.life care încearcă să redefinească ce înseamnă conținut personalizat pentru fiecare utilizator, și pe lângă comoditatea care o oferă, vă mai îndeamnă să trăiți viața cu pasiune.

Platforma qood.life a fost lansată în spațiul virtual la început de 2019, inițial aceasta a fost testată  în variantă Beta pentru desktop din noiembrie 2018. Pentru Republica Moldova, site-ul este un proiect pilot iar după finalizarea tuturor testărilor platforma va fi lansată și în România.

Versiunea actuală a site-ului are un set minim de funcționalități de bază iar după terminarea etapei de testare va începe implementarea unor noi instrumente utile atât pentru utilizatori cât și pentru companii.

Ce propune qood.life pentru utilizatori?

2019-01-20-qood.life-hobbies

qood.life își propune să personalizeze fiecare experiență și fiecare informație de care utilizatorul are nevoie, o singură platformă unde să fie găsite toate evenimentele/ locurile/ profesioniștii/produsele necesare și articole text atât pentru maturi cât și pentru copii pe domeniile de interes: muzică, sport, turism, artă, educație, sănătate, etc.

Platforma qood.life este un produs complex, colorat și interactiv, bazat pe afinități personale și contribuția organizatorilor de eveniment. El crește varietatea posibilităților de satisfacere a nevoilor și intereselor utilizatorilor.

2019-01-20-qood.life-calendar

Astfel, utilizatorul poate filtra informația oferită de către portal, selectând doar hobby-urile care îl interesează. În același timp, își va putea salva în contul personal atât informația, cât și evenimentele și produsele care îi plac.

De asemenea, pentru o informare corectă fiecare e mereu în căutarea unui specialist cu o pregătire profesională adecvată, iar dacă utilizatorul va dori să consulte un profesionist, să participe la un curs, să înceapă un antrenament, etc. Prin urmare, portalul qood.life va pune la dispoziție lista specialiștilor certificați și toate locurile de interes.

Pe platformă pot fi create și grupuri cu scopul căutării partenerilor pentru diverse activități (de ex. pescari, sau hiking, ori persoane care au nevoie de un partener de tennis, squash sau jogging).

andreicollage

„Știm cât este de greu sau chiar imposibil ca utilizatorii sa ajungă pe toate site-urile cu scopul de a se informa: care sunt evenimente în timpul apropiat, sau ce produse sunt și unde pot fi procurate. Chiar și promovarea pe rețelele de socializare în ultimult timp a devenit deranjant deoarece pentru a găsi ceva util, utilizatorul este nevoit să consume multă informație comercială. Ca rezultat începem a ignora și riscăm să nu observăm un eveniment cu adevărat important și valoros pentru noi” spun creatorii platformei, Andrei Gramalschi și Roman Naghirneac.

Ce propune qood.life pentru companii și instituțiile social-culturale

Companiile și instituțiile social-culturale le pot veni în ajutor utilizatorilor având un profil pe site-ul www.qood.life cu următoarele oportunități:
#.  se pot adresa direct utilizatorilor pe o platforma unică de așa gen;
#.  evenimentele/produsele și alt conținut relevant sunt filtrate pe domenii de interes;
#.  conținutul destinat copiilor, vor ajunge doar la utilizatorii care au copii iar sistemul le va filtra în mod automat pe categorii de vârste;
#.  conținutul publicat este indexat de către motoarele de căutare;
#.  utilizarea profilului și adăuagarea evenimentelor pe www.qood.life este gratuit;

Pe portal sunt binevenite atât persoane fizice, cât și organizații de profil.

Platforma este disponibilă la adresa: www.qood.life, în limba română, engleză și rusă.

2019-01-20-qood.life-favorit

Întrebări și răspunsuri despre platformă le vedeți aici: https://www.qood.life/help

Iar pagina de Facebook este: https://www.facebook.com/qood.life/

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente