(foto) „Mileștii Mici Wine Run 2019”. Cine sunt primii trei finaliști în rândul bărbaților și a femeilor

cursa

Peste 350 de sportivi au participat duminică, 20 ianuarie, pe teritoriul orășelului vinicol subteran al Combinatului de vinuri de calitate Mileștii Mici la cursa de alergare „Mileștii Mici Wine Run 2019”. Printre participanții la competiție s-au numărat atât atleți amatori, cât și sportivi profesioniști din Moldova și din străinătate.

Sportivii au depășit o distanță de 10 km prin galeriile de vinuri ale beciurilor Mileștii Mici, la o adâncime de aproape 100 de metri, familiarizându-se cu tradițiile, cultura, istoria și patrimoniul țării noastre. În unele secțiuni ale traseului, au fost instalate puncte de animație cu muzică, dansuri și bucate naționale.

Primii finaliști în rândul bărbaților, au fost:

Liviu Croitoru

Vitlie Gheorghita

Andrei Bogaci

cursa

Primele trei femei, care au finalizat cursa, au fost:

Natalia Zbîrnea

Zinaida Sacara

Svetlana Șepeleova

cursa1

După înmânarea medaliilor și a cadourilor din partea partenerilor, sportivii care au achiziționat pachete extinse au participat la o excursie și o degustare, unde au putut gusta din cele mai alese soiuri de vinuri moldovenești.

Cursa „Mileștii Mici Wine Run” a fost organizată de Sporter în parteneriat cu panoul de anunțuri gratuite – 999.md, cu susținerea și participarea Combinatului de vinuri de calitate Mileștii Mici. Acest eveniment sportiv a avut loc sub patronajul brandului turistic național „Tree of Life”(Arborele vieții).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente