(video) Vrei să devii programator/oare, dar activezi în alt domeniu? 7 specialiști IT îți povestesc cum poți face acest lucru

dfdf

Ești profesor, șofer, doctor sau electrician, dar nu te satisfac condițiile de muncă și salariul pe care-l primești, atunci încearcă să te reprofilezi în IT. Urmărește interviurile create de AaHa Inc cu specialiști IT care au trecut prin această experiență captivantă. Nu e târziu să începi totul de la zero.

#Alexandru Pleșca – QA Engineer. Înainte de IT a fost casier la banca și blogger in domeniul financiar. La momentul înregistrării acestui video el lucra la Ellation Moldova, insă din 7 ianuarie 2019 el e angajat la Google in Elveția.

Natali Ursu – Senior QA Engineer la Endava. Înainte de IT a absolvit facultatea de studii economice și a fost coordonatoare de proiecte in diverse companii.

Alex Crudu – front-end developer la Insomniac Design. Înainte de IT a absolvit facultatea de litere și a activat ca traducător, muzician și angajat in proiecte non-profit.

Cristina Sargu – front-end developer la Ellation. Înainte de IT a absolvit facultatea de studii economice si a activat o perioada scurta la banca in funcție de casier.

Andrei Popik – Automation Tester la Endava. Înainte de IT Andrei a fost jurnalist, animator, instalator, hamal și încă câteva zeci de profesii.

Dmitri Dimitrioglo – Node JS developer la compania PyCoding. Înainte de IT a fost inginer energetician.

Nicolai Ciolac – PHP developer, freelancer. Înainte de IT a activat în domeniul proiectării sistemelor electroenergetice.

Această serie de interviuri a fost creată de către AaHa Inc pentru a încuraja mai multe persoane să se încadreze în domeniul IT. Pentru mai multe video-uri utile, accesează pe pagina lor de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente