Alya Chaglar din Turcia este o artistă talentă și o mamă creativă. Tânăra, devenită deja faimoasă pe Instagram, reproduce împreună cu fetița sa, Stefani, ținutele vedetelor. 

Contul lor de pe Instagram a devenit cunoscut sub numele de seasunstefunny. Alya zică că cel mai mult adoră să-și petreacă timpul alături de fiica să și să lucreze împreună asupra mai multe idei năstrușnice. Acum un an, Alya alături de Stefani creau rochii din flori, legume și fructe. În prezent, ele  au realizat o serie „rochițe” demne de covorul roșu.

# Rita Ora

1

# Rihanna

2

# Vanessa Hudgens

3

# Meghan Markle

4

# Lady Gaga

5

# Nicki Minaj

6

# Millie Bobby Brown

7

# Outfit by Edda Gimnes

8

# Cardi B

9

# Jennifer Lopez

10

„Într-o zi am dat peste o fotografie a lui Rihanna într-o rochie albastră de la Molly Goddard și am decis să o reproduc. Stefaniei ideea i-a plăcut mult de tot și am publicat fotografiile pe contul nostru de Instagram. Fotografia a devenit populară și am hotărât să continuăm”.

Este nevoie de aproximativ 10-30 de minute pentru a recrea ținuta celebrității. Alya nu folosește decât plastic, hârtie, folie de tablă și alte materiale pe care le găsiți în jurul casei, și un capsator pentru a lipi piesele împreună.

# Rihanna

11

# Julia Roberts

12

# Princess Eugenie

13

# Naomi Watts

14

# Zendaya

15

# Naomi Harris

16

# Jennifer Lopez

17

# Lady Gaga

18

# Katy Perry

19

# Runway model

20

Stefani, acum în vârstă de 5 ani, spune că adoră toate ținutele pe care le-au făcut până acum și nu poate alege un favorită. Micuța vorbește deja fluent în limbile rusă, engleză și turcă, și dorește să devină o creatoare de modă când crește.

# Kendall Jenner

21

# Romee Strijd

22

# Zendaya

23

# Sabrina Sato

24

# Gigi Hadid

25

# Nicole Kidman

26

# Rihanna

27

# Selena Gomez

28

# Taylor Swift

29

# Jennifer Lawrence

30