Paintball, premieră de film și spectacol. Unde să mergi sâmbătă, 12 ianuarie

shutterstock_506763982

Hai că iarna a dat buzna peste Moldova și a învelit-o cu un strat bunișor de zăpadă, blocând drumurile și străzile. Acest lucru nu trebuie să vă oprească în calea spre distracție. Cu această ocazie, echipa #diez v-a pregătit o serie de evenimente distractive și utile pentru voi, dragii noștri cititori.

#Paintball deschis

În fiecare a doua și a patra duminică a lunii, toți doritorii se pot juca în paintball pe teren deschis. Club Sector, bd. Moscovei, 21

Ora: 09:00-12:00

Preț: 100-260 MDL

Limita participantilor: 20 pers.

Pe durata jocului, jucătorilor li se oferă echipament necesar.

#Friendly Time

Dacă tot sărbătorile le-ați petrecut cu familia, weekendurile le puteți dedica prietenilor. Cu această ocazie, Muzzette (Tighina 49 A) vă invită la Friendly time. Pagina evenimentului aici.

#EcoVisio FreeShop de cadouri și haine

La Chișinău se redeschide cel mai fain, eco și echitabil bazar de cadouri. Prima ediție din 2019 va fi una specială și va avea loc la C51 ,(Columna 51). Acolo vi se vor oferi free snacks – adică gustări vegetariene pe gratis.  De asemenea, va fi un FreeShop axat pe cadouri. Mai multe detalii vezi aici.

#Spectacol Frozen

Spectacol pentru întreaga familie, „Regatul de Gheață” după celebrul desen animat al companiei „Walt Disney”

Pentru cei mici și mari, am pregătit un spectacol inedit, după celebrul desen animat care este iubit de copii de pretutindeni și care are cel mai înalt cîștig din întreaga istorie “Walt Disney” – “Regatul de Gheață” bazată pe opera lui H.K. Andersen „Regina de Zăpadă”.

După aventură, copiii vor avea o sesiune foto cu toate personajele din aventurile incredibile de Anul Nou.

Oferă copilului tău un adevărat basm: un spectacol fascinant de foc, acrobație amețitoare, peisaje fabuloase și costume luminoase, muzică excelentă, coregrafie modernă – mai mult de 30 de artiști de top vor demonstra acest lucru!

Locul desfășurării Teatrul National Opera și Ballet, cu începere la ora 16:00. Pagina evenimentului aici.

#A doua şansă

Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare. Cu toate acestea, când are șansa de a primi jobul viselor ei, ea profită la maxim de oportunitate.

După o eroare de identificare, Maya îl impresionează pe directorul executiv al uneia dintre cele mai mari corporații din New York și primește un loc de muncă în compania sa. Indusă în eroare, compania o consideră pe Maya o consultantă desăvârșită și o angajează să se ocupe de o afacere importantă.

Având în vedere oportunitatea incredibilă de a avea cariera și stilul de viață la care l-a visat mereu, ea trebuie să dovedească că inteligența poate fi la fel de valoroasă ca o diplomă universitară, și că nu este niciodată prea târziu pentru a-și lua revanșa.

rererer

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente