(foto, video) Se circulă în condiții de iarnă. La deszăpezire participă 380 de muncitori

zapada muncitori

La această oră, transportul public de călători, troleibuze și autobuze, circulă pe toate liniile prevăzute, în condiții de iarnă. Este de menționat că au fost restabilite integral itinerarele de circulație ale rutelor de troleibuz nr. 31 și nr. 33, spre Sângera și spre Stăuceni.

La această oră, transportul public de călători, troleibuze și autobuze, circulă pe toate liniile prevăzute, în condiții de iarnă. Este de menționat că au fost restabilite integral itinerarele de circulație ale rutelor de troleibuz nr. 31 și nr. 33, spre Sângera și spre Stăuceni. De asemenea, sunt reluate la capacitate obișnuită, liniile de autobuz spre Vadul lui Vodă, nr. 31 și spre Ghidighici, nr. 46.

ÎM Regia „Exdrupo” intervine în continuare pe străzile principale și pe cele pe care circulă transportul public, în conlucrare cu Inspectoratul Național de Patrulare, precum și în situațiile problematice apărute. Până la această oră, drumarii au împrăștiat 680 tone de antiderapant și circa 60 tone de sare.

Drumarii fac apel către automobiliști de a ocoli străzile în pantă, pentru a evita situațiile dificile în trafic.

În acelaşi timp, Regia locativ-comunală și amenajare intervine la deszăpezire cu 35 de utilaje și 380 de muncitori, în stațiile de așteptare, pe trecerile de pietoni, pe trotuare și în intercartiere. Pe străzile secundare, Regia curăță drumul prin implicarea utilajelor specializate, închiriate de la agenți economici privați.

De asemenea, Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” lucrează în parcuri, grădini publice, scuaruri, alei pietonale, pe bd. Grigore Vieru și bd. Mircea cel Bătrân, cu 7 utilaje de deszăpezire și cu implicarea a 267 muncitori.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, telefon (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente