De ce Maia Sandu nu a candidat contra lui Plahotniuc la Nisporeni? Lidera PAS: Nu merită!

maia-sandu

Liderul PAS, Maia Sandu, tot ea co-președinte al blocului ACUM a spus că nu a candidat nimeni din liderii ACUM contra lui Plahotniuc la Nisporeni deoarece nu merită acest lucru. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Puterea a 4-a de la N4.

„La Nisporeni merită să mergi pentru a obține încrederea oamenilor de acolo. Ar fi o onoare să reprezinți oamenii din Nisporeni așa cum este și o onoare să reprezinți pe cei din Fălești, din Europa de Vest. Nu mergi la Nisporeni pentru ca să lupți cu Plahotniuc deoarece el nu este un personaj politic autentic care să merită să intri într-o luptă cu el. El este un hoț la drumul mare, care dacă nu ar avea banii furați de la cetățeni, televiziuni, resursa administrativă. Dacă nu ar folosi dosare penale, nu ar însemna nimic. El nu este un politician care ar obține ceva dacă ar lupta așa ca noi, fără bani, fără televiziuni. Nu mergi la Nisporeni pentru ca să lupți cu Plahotniuc pentru că nu merită. Blocul ACUM are un candidat acolo pe care îl sprijină și care va lupta pentru un mandat”, a explicat Maia Sandu.

Amintim că Maia Sandu va candida în circumscripția 50, Europa de Vest. Andrei Năstase va lupta pentru un mandat în circumscripția 33, suburbiile de Sud. Liderul PSRM, Zinaida Greceanîi va lupta în circumscripția Briceni, liderul PDM, Vlad Plahotniuc va lupta în circumscripția 18, Nisporeni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente