12 localități rămân fără lumină. Impactul codului galben de condiții meteo asupra rețelelor electrice 

50463-1_large-752×440

„Cod Galben” de condiții meteo complicate are un impact nociv asupra rețelelor electrice. Prin urmare, mai multe localități au rămas deconectate de la furnizorul de energie electrică. 

Potrivit informației prezentate de instituțiile responsabile, pe parcursul zilei de azi, nu au ajuns la instituțiile de învățământ 224 de elevi din raionul Nisporeni, Călărași și Hîncești. De asemenea, Gas Natural Fenosa informează că în prezent sunt parțial deconectate de la lumină 6 localități din raionul Criuleni – 2 localități, Cahul – 2 localități și din raionul Cimișlia – 2 localități. În acest context s-a solicitat de la IGSU și forțele armate să acorde suport pentru echipele de intervenție a Union Fenosa în zonele unde accesul este îngreunat din cauza zăpezii și sunt deconectări de la energie electrică.

Pentru mai multe informații despre condițiile de circulație rutieră în perioada de iarnă, puteți accesa site-urile www.asd.md și www.mei.gov.md. În perioada de iarnă, serviciul operativ al Î.S. ,,Administrația de Stat a Drumurilor” activează în regim non-stop la numerele 022-74-89-61, 022-22-55-30 și 060477177. Serviciul este dedicat pentru  informarea cetățenilor. De asemenea, pe traseele naționale sunt amplasate 40 de camere video, care asigură monitorizarea și vizualizarea stării drumurilor în timp real – http://asd.md/camera-video.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente