Evenimentele zilei de vineri, 28 decembrie. Unde poți merge în ultima vineri din 2018

bar-blur-blurred-801863

În ultima vineri din acest an poți merge să te distrezi în mai multe locuri. Poți ajunge la o expoziție de carte, poți vedea o comedie rusească sau, poți să mănânci bucate turcești. Toate, un pic mai jos.

#MARK STAM Concert #impar at BandabaR

Mark Stam – vocea care a fermecat mii de inimi, a cucerit radiourile Moldovei și a României, imparul care inspiră dorința de ai fi pereche, vine la BANDABAR să ne sucească mințile! Vezi mai multe detalii aici. 

#Degustarea De Baclava

Organizatorii vă pe toti la adresa BD.Moscovei 1/1 la o bucatica de baclava original turceasca. Vezi aici detalii.

#Rise Band Live!

Petrecem ultima vineri din 2018 cu superbii și talentații băieți din trupa Rise Band. Vă așteaptă o seară magică acompaniată de piese superbe și o atmosferă caldă de Uptown cafe! Acces liber.

#Magia Crăciunului la Biblioteca Naţională a Republicii Moldova

Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită în perioada 15 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019, în cadrul Târgului de Crăciun organizat de către Guvernul Republicii Moldova, la o serie de evenimente specifice sărbătorilor de iarnă: concerte, colinde, ateliere, expoziții, jocuri interactive și multe alte surprize.

Evenimentele vor avea loc în perioada 15 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2018, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, blocul central și blocul II (str. 31 August 1989, nr. 78 „A”).

#Polițistul din Rublyovka. Haosul de sărbători (La Patria)

În ajunul noului an, postul de poliție Barviha Severnoe este amenințat cu închiderea. Pentru a-și salva propriul departament, ofițerul de poliție Grisha Izmailov este forțat să ia măsuri extreme și, împreună cu colegii, decide să jefuiască o bancă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente