(video) Antoine Griezmann cel mai bun pentru Atletico Madrid în LaLiga Santander. Ce performanță a înregistrat acesta

GettyImages-848002862
Foto: 101greatgoals.com

Antoine Griezmann a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Atletico Madrid, în La Liga. Atacantul francez a ajuns la acestă performanță după meciul împotriva echipei Valladolid, în care acesta și-a trecut în cont o dublă.

În același meci acesta a bifat și meciul 300 în La Liga. În meciul de sâmbătă, Griezmann a ajuns la cota 83 de goluri în prima divizie spaniolă, reușind astfel să-l depășească pe argentinianul Ruben Cano, cu 82 de goluri pentru „Colchoneros“, între sfârșitul anilor 70 și începutul anilor 80, transmite digisport.ro.

Griezmann a ajuns la cota 120 de goluri în toate competițile pentru Atleti, reușite care-l plasează pe un loc 7 în clasamentul all time al marcatorilor. Mai mult, Griezmann a contribuit pentru al 100-lea succes al lui Atletico, devenind fotbalistul care a avut nevoie de cele mai puține meciuri pentru a ajunge la această cifră.

Campion mondial cu Franța la turneul final din Rusia, Griezmann a ajuns acum la șase goluri și cinci pase de gol în 16 meciuri de la începutul acestui sezon.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente