Medicul-pediatru Mihai Stratulat a aderat la PDM. Cum și-a comentat decizia

collage mihai stratulrat

Medicul pediatru Mihai Stratulat a aderat la Partidul Democrat. Ziarul de Gardă, scrie că anunțul a fost făcut duminică, 16 decembrie, în cadrul Forumului Organizației municipale Chișinău a Partidului Democrat din Moldova.

„Pentru mine viitorul oricărei ţări îl reprezintă copiii – copiii sănătoşi, copiii fericiţi, copiii protejaţi. Am ales echipa care poate avea grijă de prezent şi poate crea un viitor mai bun pentru fiecare”, a declarat Mihai Stratulat la forumul democraților.

Anterior, medicul a scris într-o postare pe rețelele de socializare, despre diagnozele greșite care sunt puse copiilor, pentru ca locurile libere din spitale să fie suplinite. Potrivit lui Mihai Stratulat acest lucru se facea, pentru că asta aduce bani instituțiilor medicale.

Citește și:

Mihai Stratulat continuă dezvăluirile: „Sunt medici foarte buni în acele spitale, dar sunt impuși să facă acest joc”

Medicul Mihai Stratulat despre 2 instituții medicale din Chișinău: „Copiii sunt diagnosticați cu așa zisa „pneumonie”, pentru că asta aduce bani spitalului”

Spitalul Clinic Municipal de copii nr.1 a reacționat la acuzațiile medicului Mihai Stratulat

Prim-ministrul Filip, despre acuzațiile medicului Mihai Stratulat: „Nu înțeleg de ce se limitează la o postare pe Facebook”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente