Primăria Chişinău a specificat mai multe detalii despre panourile electrice care au apărut aseară la stațiile din Chișinău

panouri

Primăria Chişinău a specificat câteva detalii despre montarea primelor 4 panouri electronice de afișare a timpilor de așteptare în stații pentru ruta de troleibuz nr. 30, care asigură legătura între aeroport și centrul orașului.

Astfel, panourile informaționale sunt în regim de testare și au fost instalate de Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău”, în cadrul unui proiect pilot de informare a călătorilor despre timpii de așteptare în stații a transportului public.

Durata de așteptare a troleibuzului nr. 30, pe direcția tur, este afișată pe panourile electronice în stațiile: str. 31 August 1989, str. Ismail – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Dacia – bd. Traian și Aeroportul Internațional Chișinău.

Menționăm că panourile digitale informative, dotate cu sisteme GPS, primesc date la un anumit interval de timp de la troleibuzele aflate pe traseu, pentru actualizarea timpului real de așteptare în stații.

Amintim că, ieri la stațiile din Chișinău au apărut panouri electronice care vor informa cetățenii când vine troleibuzul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente