Vrei să însușești o profesie interesantă și avantajoasă? Devină maseur și maseuză profesionistă

cursuri-de-masaj-chisinau (1)

Vrei să îți schimbi meseria sau poate să însușești una nouă? Știi cum trebuie să arate un loc de muncă care să-ți ofere tot de ce ai nevoie pentru a fi împlinit, dar habar nu ai care este meseria potrivită cerințelor tale? Descoperă avantajele carierei de maseur, care, cu siguranță, îți vor oferi facilități ce nu trebuie trecute cu vederea.

Școala de Masaj este locul care îți garantează job-ul cu o atmosferă relaxantă, muzică liniștitoare și miros de uleiuri aromatice. În general modul de decorare a spațiului de muncă rămâne la discreția fiecărui specialist, ceea ce, fără îndoială este un mare avantaj pentru că tu îți creezi confortul la serviciu.

Ce trebuie să faci pentru a deveni un maseur/ maseuză de excepție?

  1. Pentru a obține o pregătire bună în acest domeniu, este absolut necesar să urmezi anumite cursuri de masaj care îți vor asigura un act oficial-diploma acreditată de maseur.
  2. Un maseur bun nu privește meseria doar ca pe un job sau o sursă de venit, acesta simte o adevărată pasiune pentru arta de a trata prin atingere.
  3. Un mic secret pentru a reuși în cariera de maseur este să tinzi spre o relație amicală cu clienții, pentru a scăpa de atmosfera încordată și pentru a crea o relație de încredere.
  4. Masajul reprezintă o tehnică deosebită de relaxare și tratare (precum: masajul terapeutic, masajul de relaxare etc.) și cea mai importantă calitate a maserului este de a determina pe oricine să se relaxeze, indiferent de condiții.
  5. Ultimul punct reprezintă un bonus pentru cei ce-și doresc cu adevărat să însușească această meserie! Pentru a fi un specialist de excepție, factorul determinativ este să urmezi cursul de masaj într-o comunitate a maseurilor bine instruită, informată, competentă și care să corespundă standardelor europene.

Știai că un specialist bun în domeniul masajului se poate specializa în peste 80 de tehnici diferite de masaj, ceea ce ar însemna (specializarea în mai multe tipuri de masaj, alegerea tipului de clientelă dorit, oportunitatea de a alege și multe altele)  că meseria de maseur corespunde tuturor exigențelor jobului tău de vis!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente