Vrei să afli cum să dezvolți un brand? Vino la o nouă ediție Startup Grind

f

Vrei să afli cum să dezvolți un brand? Care diferența între un simplu logo și o identitate de brand, și dacă poate un brand supraviețui fără identitate vizuală? Sau ai vrea pur și simplu să afli mai multe despre trenduri în design?

Dacă ai răspuns „da” la aceste întrebări, vino la un nou eveniment Startup Grind, pe 19 decembrie la ora 18:00, cu Anton și Natalia Ivanov, co-fondatorii studioului CREVV, care se specializează în proiectarea identităților vizuale ale brandurilor. De asemenea, CREVV se implică și în educarea comunității locale de designeri, Anton și Natalia fiind curatori la Kyiv Academy of Media Arts, la disciplinele de brand identity și tipografie. Printre clienții studioului se numără: Yandex, Depositphotos, Pinchuk Foundation, Goodwine.

Anton și Natalia îți vor mai povesti și despre:

# Dezvoltarea unui proiect;

# Branding;

# Identitatea vizuală a unui brand;sg

Moderatorul acestui eveniment va fi Anton Pahotin, fondatorul companiei SMM GoSocial și a comunității online Типичная Молдова. Vino alături de prietenii tăi la Startup Grind Chișinău pentru a-i cunoaște mai bine pe Anton și Natalia, și pentru a afla cum să dai un suflu nou brandului tău. Ia-ți biletul AICI.

Agenda:

# 06:00 PM – Networking, pizza, băuturi;

# 07:00 PM – Panel de discuții cu speakerii;

# 07:45 PM – Q&A;

# 08:00 PM – Networking. După un panel captivant, vei avea oportunitatea de a interacționa atât cu speakerii cât și cu alți oameni minunați care au participat la eveniment. Reamintim că la Startup Grind devenim PRIETENI nu CONTACTE.

*Evenimentul se va desfășura în LIMBA RUSĂ și va avea loc în sediul Dreamups, str. Vlaicu Pârcălab 45.

###

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai 2016 și este susținut de Dreamups. La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startupuri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 2 000 000 de fondatori din peste 500 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Startups.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente