(foto) Cine este tânără care reprezintă Moldova la competiția internațională Miss Tourism International 2018

moldova

În urma selecției naționale Miss Tourism International Moldova 2018, organizată în Capitala, Mirabela Bogdan a fost desemnată oficial să reprezinte Moldova în cadrul competiției Miss Tourism International 2018, competiție care se desfășura în acest an în Malaezia în perioada 7 – 22 decembrie 2018. În competiție participă 50 de țări.

După ce a câștigat competiția  Miss Chișinău 2016 și locului trei în cadrul competiției Miss Elegant Universe 2018 din Liban, Mirabela s-a decis să își încerce șansele din nou în cadrul unei noi competiții internaționale de frumusețe.

Mirabela locuiește în Chișinău, are 19 de ani, 1.80 m înălțime iar dimensiunile sale sunt 93-63-90.

moldova 3 moldova

Mirabela este studenta în anul I urmând cursurile Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca și vorbește 2 limbi străine, engleză și rusă.

moldova1

„Mă simt o norocoasă să reprezint Moldova în cadrul competiției internaționale de frumusețe „Miss Tourism International 2018” din Malaezia. Fiind al treilea concurs de frumusețe de talie internațională la care particip după Miss Elegant Universe 2018 din Liban și Miss Tourism World 2018 din China, am ocazia să îmi valorific experința dobândită în aceste competiții, bucurându-mă că voi avea din nou să cunosc persoane noi, să vizitez o țară nouă și să rămân pentru tot restul vieții cu amintiri de neegalat. Voi face tot posibilul să demonstrez că Moldova are cele mai frumoase și inteligente fete”, ne-a declarat Mirabela Bogdan.

moldova5

moldova6

moldova7

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente