Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 12 decembrie, o zi frumoasă de iarnă

pexels-photo-103651
Foto: Snapwire

Iarna a venit cu temperaturi generoase și decoruri frumoase de sărbători. În oraș s-a deschis deja un târg de Crăciun, iar mai mulți comercianți au împodobit bradul și au pus decorul de sărbătoare. În zilele magiei de Crăciun nu se stă acasă, de aceea #diez îți recomandă câteva evenimente frumoase. 

# Concert de Crăciun

Image may contain: 2 people, people smiling

Orchestra Națională de Cameră invită toți doritorii la un concert excepțional în frunte cu prim-dirijorul Cristian Florea. Soliste vor fi Maria Florea (vioară) și Mihaela Culea (pian). Mai multe găsiți pe Facebook. 

# Startup Fair 2018

Image may contain: text

Pe 12 decembrie, Tekwill își deschide ușile pentru a întâmpina toți doritorii de a explora noțiunea de „startup” în cele mai diverse manifestări. Startup Fair implică în sine o expoziție de startupuri pentru participanții care intenționează să cunoască investitori și antreprenori și să-și împrospăteze rețeaua de contacte. Mai multe găsiți pe Facebook. 

# Jam Session Nr 2

No automatic alt text available.

În fiecare miercuri veniți la un JAM pe placul tuturor. În cadrul ediției din 12 decembrie va avea loc un jazz fusion. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Master Class Hariuc Dumitru

Image may contain: one or more people, people sitting and text

Master Class despre fotografia de nuntă, reportaj, inspirație, creativitate, stereotipuri, culoare, trucuri care te scot în evidență, promovare și despre multe multe altele. Detalii pot să vezi pe Facebook. 

# Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri

Image may contain: 6 people, people smiling, text

Tot ce vrea Clara (Mackenzie Foy) e o cheie cum nu mai există în lume. Cheia poate deschide cufărul ce ascunde un dar prețios lăsat de mama sa care a murit. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente