Un oraş din România a fost inclus în lista celor mai cool destinaţii pentru 2019 de către National Geographic

Sibiu-panorama
Foto: soundofice.eu

Editorii platformei National Geographic au selectat un oraş românesc între cele 19 destinaţii cool recomandate turiştilor pentru anul 2019, arată un text dat publicităţii.

Printre atracţiile care sunt considerate de specialişti ca esenţiale pentru turismul anului viitor, se numără peisaje urbane futuriste, arhitectură modernistă dar şi păduri luxuriante şi zone de viaţă sălbatică reabilitate, potrivit mediafax.ro.

Printre destinații se află San Miguel de Allende, Hong Kong, Oslo și Asmara.

Oraşul românesc pe care cei de la National Geographic l-au inclus în lista de destinaţii cool ale anului 2019 este Sibiu. Gastronomia recomandă oraşul, pentru că acesta va face parte din regionala europeană de specialitate. De-a lungul anului, Sibiul va beneficia de o serie de evenimente culinare care numără târguri, turnee şi festivaluri care vor promova diversitatea gusturilor din zonă. Zidul oraşului, păstrat timp de opt secole ca şi muzeul Brukenthal, deschis în 1817, se numără printre lucrurile care fac din Sibiu o destinaţie demnă de atenţie pentru cei care îşi planifică drumurile din 2019.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente