Pe data de 4 decembrie, pe pagina companiei Filletti Holding de pe rețelele sociale a fost postat un spot video în care apăreau niște fermieri dansând.

S-a constatat că în acest spot video dansează fermieri reali și lucrătorii din secția de mezeluri a companiei Filletti.

IMGP4710

„Am arătat cum decurge procesul de lucru în cadrul companiei noastre. Oamenilor le este interesant să vadă ce se întâmplă în realitate, dar nu ce se arată în spoturile publicitare clasice. Proiectele au fost realizate de către o echipă in-house a companiei noastre. Anume din această cauză, rezultatul final a fost atât de sufletist și atât de apropiat de ceea ce se întâmplă cu adevărat în zootehnie și în producția de mezeluri. În același timp, nu cheltuim mulți bani pe publicitate. Mai bine îi realocăm pentru alte scopuri, cum ar fi să mai asigurăm nutrețul pentru câțiva zeci de tăurași”, povestește directorul Filletti, Dumitru Munteanu, care a participat în activitățile de comunicare ale companiei.

Spotul video este dedicat Moldovei și oamenilor care locuiesc aici.

Chiar dacă țara noastră este una scăldată de soare, împlinită prin roadă îmbelșugată și dulcele gust al copilăriei desculțe, oricum, nu este atât de simplu s-o iubești.

Unii, ca să-și amintească de dragostea de țară, au nevoie să zboare undeva departe-departe, pe o perioadă mai îndelungată. Acolo unde drumurile sunt mai bune, iar iarba este mai verde. Cu toate astea, dansurile lor nu sunt atât de înflăcărate, iar glumele lor nu sunt atât pe înțelesul nostru.

Noi nu avem nevoie să zburăm undeva. Chiar și după o zi extenuantă de muncă, ne este suficient, pur și simplu, să ne așezăm cu toții la masă, să răsuflăm ușurați și să ne uităm la fiecare membru al echipei, ca la un frate.

IMGP4317

Să împărțim mâncarea și vinul bun, să ne împărtășim grijile sau bucuriile, să ne îmbrățișăm. Și deoarece, totul anume așa și se întâmplă, nu ne rămâne decât să ne lansăm într-un dans frenetic.

Noi locuim pe pământul nostru și-l iubim tare, învăluindu-l cu bucurie și dăruindu-i sufletele noastre în fiece zi de muncă și în fiecare oră de odihnă. Și de la asta ni se face atât de bine, încât nu puteam să nu împărtășim cu voi această stare.

Căci, la urma urmei, întotdeauna, dansează bine acela, care a muncit bine. Dansați cu noi!

photo_2018-12-06_13-42-50