Evenimente de pre-Crăciun pentru ziua de 8 decembrie. Unde să mergi la Chișinău dacă te plictisești acasă

pexels-photo-619949-920×613

Nu fii singur/ă în această sâmbătă. Sună-ți amicii și ieșiți la o plimbare sau vizitați o expoziție sau un târg de caritate. Noi nu putem decide în locul tău cum să-ți petreci prima zi de odihnă, însă ne rezervăm dreptul să-ți sugerăm câteva evenimente utile pentru tine.

#Noaptea filmelor de Crăciun

Vrei să faci o faptă bună de Crăciun? Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova în parteneriat cu Tucano Coffee te invită la #NoapteaFilmelordeCrăciun.

Și pentru că filmele și faptele bune merg de minune împreună, puteți participa la noaptea filmelor de Crăciun, eveniment de caritate prin care organizatorii își propun să colecteze resurse financiare pentru susținerea Centrului de Zi pentru copii din s. Petropalovca, r-nul Singerei, care este frecventat zilnic de circa 20-25 copii din familii social vulnerabile.

Începând cu ora 20:00, în localurile Tucano Caffe de pe str. Pușkin 15 și str. Alexandru cel Bun 91A, poți veni la Noaptea Filmelor de Crăciun. Lista filmelor la care poți veni cu prietenii, savura o cafea și cel mai important – donația ta poate face fericit un copil!

#„Viaţă minunată”

#„Singur acasă”, 1 şi 2

#„Cum a furat Grinch Crăciunul”

#„Miracolul de pe strada 34”

#„A Bad Mom’s Christmas”

#„Colindă de Crăciun”

#„Office Christmas Party”

Puteți contribui:

#Cu 50 lei oferiți un pachet cu dulciuri;

#Cu 100 lei dăruiți o jucărie;

#Cu 150 lei îndepliniți un vis de a primi o cutie mare cu surprize.

#Pentru informații suplimentare rugăm ne contactați la Tel/fax: +373 22 29 31 49, 060 27 79 27.

#Urban

Sunteți invitați și invitate la o expoziție ,,altfel” cu un mod de exprimare diferit, cu concepte și idei ilustrate prin intermediul graficii de șevalet.  Expoziția include o serie de lucrări executate într-o stilistică abstractă.  Jocurile de linii, suprafețe, culori și volume ne plasează în mijlocul blocurilor de beton și a străzilor aglomerate. Această expoziție vine de a ne face conștienți de frumusețea capitalei, de a pune în valoare vechea arhitectură a orașului plin de istorie și artă. Evenimentul va avea loc la G51 de pe strada Columna 51.

#„Flutulus”, „Canon” și „Spectrum”

În data de 8 decembrie, cinefilii din Chișinău sunt invitați la o seară de proiecții a trei filme de scurt metraj, realizate de tânărul și talentatul regizor Igor Sadovski.
Filmul „Flutulus”, Republica Moldova, 2016, 30′

Un cuplu aflat în dilemă, neîncrezător în fața unei noi vieți, se refugiază în căutarea unui răspuns. Este lupta dintre cele două coordonate ale vieții, personalitatea și sufletul. Suntem puși la încercare și îndemnați să cugetăm asupra deciziilor pe care le luăm.

Filmul „CANON” 25 ‘ și „Spectrum”. Proiecțiile vor avea loc la Centrul Cultural „Odeon” (Mihai Eminescu 55).  Biletele pot fi procurate aici.

#Christmas Garage Sale


La ce să vă așteptați de la Christmas Garage Sale?

– la găsirea unor obiecte (haine, bijuterii, genți etc.) care au aparținut cuiva, însă, care acum dorește să se despartă de ele, iar voi aveți toate șansele să vă îndrăgostiți de aceste obiecte și să vreți să le luați acasă;

– la socializare la o cană de ceai sau cafea și biscuiți, cu care noi vom fi bucuroși să vă servim;

– la atmosferă relaxată și plăcută, cu note de magie de Crăciun, menținută de decorul tematic al evenimentului.

Cum puteți participa la Christmas Garage Sale?

– puteți participa foarte activ, donând obiectele de care vreți să vă despărțiți organizației noastre.

Vă așteptăm la sediul Centrul GDM str. Valeriu Cupcea, 72/1 sâmbătă și duminică între orele 11 și 17, iar de luni până joi, între orele 10 și 18.

Donați doar lucruri în stare bună, funcționale, curate, călcate.

În ziua evenimentului, puteți dona o anumită sumă de bani organizației noastre în cutiile care vor fi disponibile pe loc, iar în schimb, puteți alege obiectele care v-au făcut cu ochiul.

#Mașinării infernale

La mii de ani după ce civilizația a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat și și-a dezvoltat un nou mod de a trăi. Acum, orașele gigantice prădează orășelele mai mici.

 

rf

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente