Ești pasionat/ă de cărți interesante? Vină să apreciezi cum se desfășoară concursul de lectură „Bătălia Cărților”, ediția a IV-a

20171024_140654 (1)

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”organizează etapa finală a Concursului de lectură Bătălia cărților, ediția a IV-a, realizat în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Octavian Goga” din Cluj. Finala concursului va avea loc la Biblioteca Centrală a BM „B.P. Hasdeu” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 148) pentru ambele categorii de vârstă:

Iată care este programul Concursului:

#Sâmbătă, 8 decembrie, ora 12.00 – segmentul adolescenți (15-18 ani);

#Duminică, 9 decembrie, ora 12.00 – segmentul copii (11-14 ani).

Evenimentul va cuprinde câteva etape, în cadrul cărora concurenții finaliști vor prezenta pledoaria Convinge-mă să citesc!, susținând cartea preferată din lista recomandată și vor răspunde la întrebări adresate de juriu, format din scriitori, critici literari, bibliotecari, dar și de public.

Participantul, care va prezenta mai argumentat cea mai interesantă carte, din punctul lui de vedere și va răspunde cel mai bine și mai convingător la întrebări va deveni Cititorul anului 2018.

Juriul va mai acorda premii pentru Cea mai bună fișă de lectură,Cea mai bună fișă de lectură pentru cartea anului, Cea mai bună pledoarie pentru cartea preferată, iar toți finaliștii vor avea parte de diplome și surprize.

Concursul are drept scop stimularea lecturii și promovarea valorilor literare în rândul copiilor și adolescenților și s-a desfășurat în perioada martie-octombrie 2018.

Cover finala Batalie (1)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente