(foto) „Locatarii blocului din sectorul Râșcani care a fost afectat de explozie – pot reveni acasă”. Cum arată blocul renovat

collage

Locatarii blocului afectat de explozie din sectorul Râșcani al capitalei pot reveni de astăzi acasă. 116 din cele 126 de apartamente pot fi locuite deja, iar în 10 apartamente, de la etajele 14-17, care au fost cele mai afectate de deflagrație – au loc lucrări de finisare, care se vor încheia zilele viitoare. Pe parcursul a două luni, Ministerul Economiei și Infrastructurii a monitorizat și coordonat acțiunile de reabilitare a blocului locativ afectat în urma deflagrației.

„De astăzi, locatarii blocului din sectorul Râșcani care a fost afectat de explozie – pot reveni acasă”, a anunțat ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici.

Reamintim că, în urma deflagrației din seara zilei de 6 octombrie curent, a fost convocate imediat mai multe ședințe cu reprezentanții Agenției pentru Supraveghere Tehnică (AST), Union Fenosa, Termoelectrica și responsabilii de domeniul construcții din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, ICSC „Incercom” și Serviciul de stat pentru verificarea și expertizarea proiectelor și construcțiilor. De asemenea, a fost creat de urgență grupul de lucru format din specialiști în domeniu, care au expertizat, monitorizat și coordonat toate acțiunile de reparație a blocului afectat.

1 2 3 4

Ministerul Economiei și Infrastructurii lucrează la un regulament complex care va prevedea expres utilizarea, alimentarea și importul buteliilor de gaz pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente