Kim Kardashian îl numește BFF. Cel mai bun prieten al vedetei americane s-a născut în Moldova

eater.com_
Foto: eater.com

Jonathan Ceban este o vedetă de reality show-ului și un om de afaceri care a devenit de mult timp „al său” printre celebrități americane. Jonathan s-a născut la Chișinău în 1984, iar Kim Kardashian îl numește pe BFF (Best Friend Forever).

Jonathan a dat un interviu pentru forumdaily  în care spune că s-a născut la Chișinău. Pe când avea 4 ani, părinții lui au decis să se mute în New Jersey, America. „Le mulțumesc părinților mei pentru curajul pe care l-au avut. Datorită lor am crescut într-o țară dezvoltată și am devenit parte a orașului New York”.

hawtcelebs.com_
PC: hawtcelebs.com

huffpost

Photo Credit: huffpost

celebsnow.co_.uk_
PC: celebsnow.co.uk

Cu Kardashian, Jonathan spune că se cunoaște demult. „Am făcut de mult timp cunoștință cu familia Kardashian. Compania mea a făcut PR pentru Kim, iar ea m-a chemat să apar în spectacolele ei. Ea a fost întotdeauna foarte dulce și prietenoasă, cu ea este ușor și interesant. Ca rezultat, am început să comunicăm, am petrecut o mult timp împreună și nu am obosit vreodată unul de celălalt. Este foarte important să ai o astfel de persoană în viața ta”.

Jonathan, este fiul agentei imobiliare Galina Ceban și comerciantul de diamante Michael Ceban, este cunoscut drept participant la mai multe reality show-uri, printre care: Keeping Up with Kardashians, The Spin Crowd, Celebrity Big Brother, Celebs Go Dating.

În America, are mai multe afaceri, inclusiv mass-media și restaurante. „Am propria companie de consultanță Jet Set Inc., site-ul de divertisment TheDishh.com, franciza Burger Bandit, linia de accesorii pentru telefon Glam Screen, linia de bijuterii RichRocks. De asemenea, dețin un sushi bar Sushi Couture la Ocean Drive din Miami. Și lucrez la alte francize care vor fi lansate în curând”.

thesun.co.uk
PC: thesun.co.uk

„Mă simt complet american. Am crescut aici, am studiat aici. Nu am accent, vorbesc engleza mult mai fluent decât rusa sau oricare altă limbă”.

Filmarea într-un reality show, spune Jonathan, este foarte epuizantă. „Este un lucru de 16 ore pe zi. Mulți oameni cred că în acest tip de emisiuni nu se face nimeni, dar nu e adevărat. Încercați să atrageți atenția echipajului toată ziua, să inventați ceva în mod constant, să nu manifestați oboseală, să fiți pe un val pozitiv și să continuați să vorbiți tot timpul. Multe vorbe. Este mult mai dificil decât pare”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente