(foto) Sponge Bob, Mickey Mouse și Minions și-au găsit o casă nouă. Artiștii de la „Chișinău Is Me” au făcut o vizită colorată la spitalul oncologic

16

Aflându-vă în secția pentru copii din spitalul oncologic, cel mai mult veți dori să auziți zâmbetele acestora. Dar, din păcate, asta se întâmplă foarte rar, toate eforturile micuților sunt îndreptate spre lupta cu boala.Proiectul de artă urbană non-profit „Chișinău Is Me” dorește ca acești copiii să se simtă mai bine, prin urmare a hotărât să picteze pereții reci ai spitalului, pentru a ridica dispoziția micuților.

„Dorim să remarcăm faptul că proiectului nostru s-au alăturat pentru prima dată și câțiva voluntari din Universitatea Tehnică din Moldova, care studiază la facultatea de proiectare industrială și design de produs. Datorită participării acestor studenți, pe pereții a nouă saloane și în camera de joc a spitalului au apărut personaje din desene animate.

Desenele luminoase, colorate, în care am depus fiecare câte o bucată din sufletul nostru, ar trebui să ajute copiii să facă față bolii cât mai curând posibil. Iar noi sperăm foarte mult că data viitoare, când proiectul „Chișinăul Is ME” va desena un alt obiect de artă, copiii care vor reuși să învingă oncologia, vor picta Chișinăul împreună cu noi”.

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 23 24 25 26 27 28

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente