(foto) Cinci autospecialele noi vor răspunde de salubrizarea trotuarelor și a curților de blocuri. Care este costul total al acestora

2

Regiei Locativ-comunale și amenajare și-a mărit parcul auto recent prin achiziționarea unui lot de tehnică specializată pentru efectuarea lucrărilor de salubrizare și deszăpezire. Lotul de tehnică include 5 mini-tractoare de producție japoneză, dotate cu lamă, perie rotativă și sărăriță pentru împrăștierea materialului antiderapant.

Autospecialele sunt prevăzute pentru salubrizarea trotuarelor și a curților de blocuri în perioada caldă, cât și pentru deszăpezire în perioada de iarnă. Mini-tractoarele sunt repartizate întreprinderilor municipale pentru servicii locative din cele cinci sectoare ale capitalei.

Lotul de tehnică achiziționat de către Regia Locativ-comunală costă 2,9 milioane lei, surse prevăzute în bugetul municipal pentru anul 2018.

2
454
img
img1
img3
img6

În a doua jumătate a anului curent, municipalitatea a achiziționat mai multe unități de tehnică specializată pentru regiile de întreținere a orașului: 5 aspiratoare de frunze dotate cu remorcă (Regia locativ-comunală); 4 tractoare cu remorcă de producție belorusă, două utilaje pentru tocarea crengilor și despicarea trunchiurilor de copaci (Asociația de gospodărire a spațiilor verzi); 12 autospeciale de producție belorusă pentru evacuarea deșeurilor menajere (Regia „Autosalubritate”).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente