Ești tânăr pasionat de scriere? Redactează un eseu futurist și câștigă o bursă de studii

how-to-write-an-essay-2-610×340

Ești tânăr pasionat de scriere? Participă la un concurs de eseuri cu tematica desprinsă din lumea finanțelor și prinde șansa de a câștiga o bursă de studii pentru perioada de un an și multe alte premii atractive.

Campania de educație financiară „Primul meu card” caută tineri dornici de a-și arăta talentul de scriitor futurist! Concursul cu titlul „Din bancă la bancă” te invită să redactezi un eseu și să intri în goana după premii grandioase!

Cine poate participa

Deoarece campania ține să promoveze conștientizare, înțelegere și independență financiară în rândul liceenilor și studenților, eligibile sunt persoanele cuprinse între vârsta de 15 și 25 de ani.

Cum poți participa

# Scrie un text de 350-450 de cuvinte la una dintre temele următoare:
– De la schimb de mărfuri la e-banking. Cum au evoluat operațiile financiare până în prezent?
– Ce s-ar întâmpla dacă într-o zi ar dispărea toți banii cash?
– Cum îmi gestionez finanțele fiind elev/student?

# Transmite eseul în format .docx, .rtf sau document în google drive cu acces după link pe adresa de email [email protected] cu subiectul scrisorii „Concurs eseuri – Primul meu card”.

# În email adaugă numele, prenumele, vârsta pe care o ai, instituția din care faci parte, nr. de telefon și tema eseului pe care ți-ai ales-o.

# Anunță-ne în mail dacă dai acordul ca eseul tău să fie publicat pe online media (răspunsul nu va afecta modul de alegere a candidaților).

# Dă click pe „Transmite” și stai pe fir pentru a afla rezultatele!

Pentru mai multe detalii poți contacta organizatorii pe pagina de Facebook AVI Moldova sau pe adresa de e-mail [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente