(video) Visezi la o carieră ca antrenor de fitness? Descoperă Școala de Fitness Evaśport Academy

scoala-de-fitness-chisinau

Cariera de succes în sport si nutriție poate fi un vis devenit realitate, la Școala de Fitness Evasport Academy. Beneficiile principale ale acestei profesii sunt, în primul rând, personale (un corp tonifiat și o sănătate de invidiat sunt avantaje considerabile), dar lucrul în calitate de antrenor este și unul bine plătit, unde se mai adaugă și timpul de care dispui a-l dedica familiei, deoarece un antrenor de fitness, deobicei lucrează în mediu 2-5 ore per zi.

Ce presupun cursurile pentru a deveni antrenor de fitness?

Multe persoane interesate de fitness sunt tentate, la un moment anume în viață, să descopere mai profund domeniul și chiar să-şi facă o carieră în acesta. Deși poate părea simplu, sportul este mai mult decât o serie de exerciții prestabilite. Un antrenor de fitness bun posedă atât cunoştinţe de bază în anatomia, biomecanica și fiziologia corpului uman, cât și în psihologie și chiar nutriție.

Pentru a obține rezultate palpabile și stabile, participantele la cursurile predate în Școala de Fitness Evasport Academy învață tot ce ține de modul sănătos de viață, or cursantele devin ambasadori ai modului sănătos de viață! Pe parcursul celor 12 săptămâni, cât durează un curs complet de la novice la antrenor de fitness cu diplomă, tinerele entuziaste trec prin teoria și practica din spatele unor antrenamente de success. În timpul lecțiilor doritoarele de a începe o carieră în sport ca antrenor de fitness învață să inspire, să susțină și să motiveze persoanele care ajung la sala de sport din dorința de a fi mai sănătoase și mai fericite în propria piele.

Pentru cine este Școala de Fitness Evasport Academy?

Școala de Fitness Evasport Academy își deschide ușile pentru:

  • Persoanele care nu au un trecut sportiv, dar îți doresc un viitor sportiv;
  • Persoanele cu experiență în sport în calitate de amator sau profesionist, care vor să îi ajute și pe alții să descopere acest minunat domeniu;
  • Persoanele care își doresc o carieră plină de satisfacții, atât personale, cât și financiare;
  • Persoanele care apreciază un regim flexibil și vor să combine utilul cu plăcutul la serviciu;
  • Persoanele care vor un serviciu activ, pe lângă unul sedentar pe care deja îl au;
  • Femeile care sunt în concediu de maternitate și vor part-time să petreacă util timpul, învățând o profesie nouă și globală;
  • Persoanele care vor să facă o schimbare profesională.

În ultimele decenii, modul de viață sănătos este tot mai promovat. Pentru a ține pasul cu provocările lumii moderne, sportul, nutriția adecvată și atenția față de propria sănătate sunt vitale. Iar dacă job-ul îți permite să ai grijă și de tine, dar și de cei din jur, aducând venit, nu este oare o carieră de vis?

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente