Un show spectaculos de lumini, un concert incediar al trupei „The Motans” și zeci de mii de oaspeți prezenți. În acest mod primul centru comercial de nivel european – Shopping MallDova a sărbătorit un deceniu de la fondare. O aniversare de nota 10, plină de momente frumoase și o atmosferă de neuitat, exact așa cum au fost cei 10 ani de activitate.

„Cea mai frumoasă amintire de la Shopping MallDova este că venim aici de fiecare dată pentru copii,poate de asta avem amintiri plăcute pentru ei se joacă mereu aici. La cei 10 ani, Shopping MallDova este de nota 10!”, spune Dumitru, client Shopping MallDova.

„Eu ca de obicei vin în fiecare an la diferite sărbători și cel mai mult îmi place azi”, zice Adrian, client Shopping MallDova.

„Festivitatea de azi o să-mi rămână în amintire”, adaugă Mădălina, client Shopping MallDova.

„Cele mai frumoase amintiri cu prietenii le am aici, la înghețată, la cinema și la bowling. Mulți ani înainte și să ne bucure în continuare cu multe surprize, cu multe evenimente”, spune Olivia, client Shopping MallDova.

NTI8-0074

„Cu prietenele mele petrecem timpul la Mall și este foarte interesant. Le doresc succes în continuare și să continue tot așa deoarece îmi place foarte mult să petrec timpul aici”, Bianca, client Shopping MallDova.

Fiecare sărbătoare a fost mai frumoasă cu Shopping MallDova, care, de fiecare dată, a creat atmosferă festivă prin concerte cu celebrități, iar la aniversarea sa, solistul trupei „The Motans” a venit cu un mesaj de felicitare.

„Vă mulțumim în primul rând pentru invitație și că ne-ați asigurat confortul, ne-am simțit minunat. Au fost extrem de mulți oameni, nici nu m-am așteptat că o să fie atât de mulți. Pentru noi a contat foarte mult. Vă dorim în continuare mulți-mulți ani de prosperitate, Shopping MallDova are gașca sa, iar noi vă dorim ca ea să vă crească exponențial”, a menționat Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans”:

NTI8-0110

Cei 10 ani de activitate a Shopping MallDova au dat startul unui șir de evenimente care vor culmina în luna ianuarie cu o Tombolă Aniversară. Și pentru a te surprinde, te invităm să celebrezi sărbătorile de iarnă alături de Shopping MallDova.

„Shopping MallDova – 10 ani de nota 10!”