Jizdan și Mitropolitul Vladimir au semnat un Acord de colaborare pentru „promovarea educației spirituale a angajaților MAI”

IMG_3003s

Mitropolitul Vladimir și Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan au semnat, luni, 19 noiembrie, un Acord de colaborare între Mitropolia Chişinăului şi a Întregii Moldove şi Ministerul Afacerilor Interne.

Conform unui comunicat de presă, Acordul de colaborare a fost încheiat în temeiul art. 31 din Constituția Republicii Moldova și are drept scop promovarea educației spirituale și asistenței religioase a angajaților instituțiilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne. Desfășurarea activităților de asistență religioasă menită să satisfacă cerințele religioase ale instituțiilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne și să contribuie la educația moral-spirituală a acestora.

Ministrul Afacerilor Interne a mulțumit Mitropolitului și clericilor pentru disponibilitatea, entuziasmul și dăruirea lor, arătându-se optimist în ceea ce privește rezultatele colaborării stabilite.

La rândul său, Mitropolit Vladimir a dat o apreciere deosebită acestui eveniment, mulțumindu-i ministrului Alexandru Jizdan, pentru implicarea activă în procesul de promovare a valorilor moral-spirituale, precum și a susținerii permanente a inițiativelor venite din partea slujitorilor Mitropoliei Moldovei.

Conform MAI, semnarea acestui Acord va consolida colaborarea existentă între cele două instituții și va contribui la realizarea unor proiecte comune, în beneficiul societății.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente