„Un doctor pentru tine”. Care sunt localitățile care vor beneficia de consultația specialiștilor în această săptămână

doctor-920×613

În contextul campaniei „Un doctor pentru tine”, în săptămâna19-23 noiembrie, echipele de specialiști vor consulta populația din mai multe localități din țară. Vezi care sunt acestea mai jos.

# pe 20 noiembrie, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, neurologi și cardiologi vor oferi consultații în Centrele de Sănătate Pîrlița, Cornești, Măcărești din raionul Ungheni, iar pe 22 noiembrie locuitorilor din Copceac, Cazaclia, Tomai din raionul Ceadîr Lunga;

# copiii din satele Cotiujenii Mari și Răspopeni din Șoldănești vor fi consultați gratuit de echipa mobilă stomatologică;

# locuitorii din mai multe localități rurale din raionul Cahul pot beneficia de servicii de radiologie pulmonară, instalația radiologică pulmonară, urmând să se deplaseze în perioada 19-20 noiembrie la Larga Nouă, pe 21-22 noiembrie la Zîrnești, iar începând cu 23 noiembrie în orașul Cahul.

# În săptămâna 19-23 noiembrie, femeile din localitățile rurale din raionul Leova, precum și cele din Strășeni, și anume din Lozova pe 19-22 noiembrie, din Cojușna pe 19-23 noiembrie și din Zubrești pe 23 noiembrie vor beneficia de servicii de sceening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile.

Campania „Un doctor pentru tine” a fost lansată pentru a spori accesul la serviciile medicale în sate. Astfel, săptămânal, echipe mobile de medici specializați vor merge în sate și vor examina gratuit locuitorii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente