Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de săptămână cât mai reușit

J7NMU1JIMI
Foto: Hernan Sanchez

Deși timpul de afară nu este pe placul tuturor, acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să începeți săptămâna frumos. Cu atât mai mult, se știe bine, că dispoziția nu are treabă cu prognoza meteo, așa că, i-ați prietenii și mergeți împreună să explorați cele mai frumoase evenimente preconizate pentru ziua de marți, 20 noiembrie.

#Primul Concert Solo – BrioSonores „Il Mondo”

 

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Ambasada Italiei la Chișinău, Săptămâna Bucătăriei Italiene în Lume 2018 vă invită pe 20 noiembrie în Sala Mare, ora 18:30 la PRIMUL CONCERT SOLO – BRIOSONORES „IL MONDO”.

Invitați speciali: Kornelia Ștefăneț, Ana Cernicova, Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale director artistic și prim-dirijor – Mihail Agafița.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 20. 11. 2018

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership.

„Pentru data de 20 noiembrie 2018 avem o ședință deosebita. Te invităm și pe tine să vii alături de noi ca să învățăm împreună”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Expoziție de acuarelă și grafică a elevilor LAAP „Igor Vieru”

Sunt așteptați toți doritorii la lansarea Expoziției de acuarelă și grafică a elevilor Liceului Academic de Arte Plastice „Igor Vieru”, care va avea loc marți, pe 20 noiembrie 2018, la Centrul Academic Internațional Eminescu, bd. Dacia 20, sectorul Botanica. După vernisajul expoziției va fi prezentat un MASTER CLASS în tehnica acuarelei de către artistul plastic Vasile DOHOTARU.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Munchkin night

Organizatorii și-au propus să organizeze un campionat la Munchkin. Marți seara se dă întâlnire pentru un joc de test.

Moderator va fi Colesnicov Dumitru, om cu tare multă experiență la Munchkin.

Tot ce se cere de la tine este să știi deja jocul. Seturile de joc le oferă organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#EXTRATERESTRUL 2D

Ca urmare a unui lanț de accidente tragice pe o planetă îndepărtată, un astronaut rămâne singur. Viața lui este în pericol constant. Ceva inexplicabil intră în contact cu el și îi schimbă viața pentru totdeauna.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente