Mai ieftin nu găsești! UPGRADE dă start la cele mai mari reduceri de Black Friday

bf

Fie că ai nevoie de un laptop nou, un televizor sau accesorii pentru smartphone-ul tău,  acum ai de unde alege. Magazinele UPGRADE ți-au pregătit o ofertă generoasă și zeci de produse cu reducere de până la 70% așteaptă să fie achiziționate.

#De la accesorii pentru telefoane până la televizoare de ultimă generație

De Black Friday pregătește-te să fii cu adevărat surprins de reducerile afișate. UPGRADE  a pregătit cele mai bune prețuri cu această ocazie, astfel încât fiecare vizitator al showroom-urilor din Chișinău, Hâncești sau Strășeni ori al magazinului online www.upgrade.md  va găsi ceea de ce are nevoie la un preț imbatabil.

acer_aspire

#Pelicule de protecție la doar 9 lei!

Știm cât este de important smartphone-ul în viața de zi cu zi a fiecăruia. Fie că ești student, manager de oficiu sau om de afaceri – acest gadget reprezintă caietul cu notițe de la cursuri, agenda de lucru sau calendarul cu întrevederi și planuri pentru cel puțin 2 luni înainte, precum și o arhivă prețioasă cu poze sau filmulețe de familie. Tocmai de asta trebuie să-l păstrezi și protejezi de orice mișcare bruscă ori obiect ascuțit. Una dintre cele mai accesibile metode de a proteja ecranul telefonului mobil este aplicarea unei folii de protecție care va suporta toate zgârâieturile. Acest accesoriu, în zilele obișnuite ale anului costă peste 100 lei, dar de Black Friday, la UPGRADE îl vei găsi cu doar 9 lei!

În același loc vei putea achiziționa căști ultramoderne la doar 69 lei ori laptop performant la nici 5000 lei. Poți să faci chiar și comandă online, accesând de oriunde site-ul www.upgrade.md , iar produsele dorite vor fi livrate rapid, direct la ușa ta.

pelicula

#Economisește cum nu ai făcut-o un an întreg

Zeci de produse, de dimensiuni mari și mici, începând cu pelicule sau huse pentru telefoane până la televizoare de ultimă generație cu ecran curbat – toate vor fi la un preț neașteptat de mic doar în perioada 19 – 25 Noiembrie. Vei câștiga chiar și 3000 lei de la singură cumpărătură! Este o ocazie foarte potrivită chiar și pentru a pregăti câteva cadouri de Crăciun pentru cei dragi. Nu ezita și fă-ți lista chiar acum ca să nu pierzi din timp.

La UPGRADE găsești tehnică IT și accesorii pentru aceasta la cele  mai accesibile prețuri. Un sortiment larg te așteaptă atât în showroom-urile amplasate în Chișinău, Hâncești și Strășeni cât și pe www.upgrade.md unde vei putea achiziționa produse de brand, cu livrare direct acasă ori la oficiu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente