(foto) Gala Generozității revine cu cea de-a V-a ediție! Cine sunt invitații evenimentului din acest an

0UUH-19A

Gala Generozității revine cu cea de-a V-a ediție! În decursul a cinci ani, zeci de copii au avut parte de mai multă atenție și grijă, făcând posibil ca în aceste momente să se bucure de căldura părintească. Evenimentul, organizat în mod tradițional la sfârșitul anului, va avea loc pe 30 noiembrie, ora 18:00, la Sala cu Orgă, unde va fi susținut un concert de excepție cu participarea mai multor nume sonore.

Gala Generozității a ajuns la cea de a V-a ediție și așteaptă pe toți iubitorii de frumos la un concert excepțional alături de artiști cu renume internațional.  De ani buni, a devenit o tradiție ca soprana Valentina Nafornița, artista a cărei voci  a cucerit cele mai faimoase scene din lume și cea care este patronul organizației CCF/HHC Moldova, să se întoarcă acasă pentru a celebra generozitatea.

Valentina Nafornița: „Muzica este parte din viața mea, ba mai mult decât atât, mi-a și schimbat-o. În fiecare cale pornită am fost susținută de părinții mei, familia mea. Exact la aceste nevoi esențiale în viață mă gândesc pentru fiecare copil: susținere, încurajare, apreciere și desigur dragoste. Împreună putem oferi șansa unei copilării fericite celor care cresc acum departe de familiile lor sau să le oferim sprijinul necesar pentru a rămâne împreună. Știu că pot contribui la această schimbare așteptată și necesară încă pentru sute de copii prin programelor organizației CCF/HHC Moldova, alături de care sunt din 2012. Prin concertul anual Gala Generozității aducem speranțe și vise celor lipsiți de acestea, iar în timp am văzut realizate mici miracole. Am cunoscut îndeaproape copii, părinți, familii întregi cărora le-am schimbat viața împreună, iar pentru asta vă mulțumesc!”

Gala

La concertul Gala Generozității vor mai participa și alte nume răsunătoare, precum baritonul Mihail Dogotari, laureatul mai multor concursuri internaționale, susținător și reprezentant special CCF/HHC Moldova, alături de maestrul Andriy Yurkevych.și tinerii talentați de la Moldovan National Youth Orchestra.

Noutatea din acest an este duetul a două nume extrem de apreciate și solicitate la cele mai mari festivaluri, concerte din lume -Valentina Nafornița și Rusanda Panfili.

În această vara protagonistele Galei au evoluat pe aceeași scenă din  turneul european a lui Zimmer „Lumea lui Hans Zimmer – o sărbătoare simfonică”. Festivalul reunește cele mai frumoase melodii din cariera  de peste 30 de ani a renumitului compozitor german de muzică de film – un muzician autodidact, câștigător de Oscar.

Violonista Rusanda Panfili este invitata compozitorului la fiecare turneu. În repertoriul violonistei se regăsește stilul simfonic, clasic, dar și fuziunea dintre electronic și clasic. Este fondatoarea ansamblului „Panfili & Friends” format din 5 muzicieni, care cântă un mix de stiluri.

gala1

Rusanda Panfili s-a născut la Chișinău, și-a început studiile muzicale în România la liceul de muzică „George Enescu” din București, iar la vârsta de 11 ani a devenit una dintre cele mai tinere studente ale Conservatorului de muzică din Viena. Primul trofeu l-a câștigat la o competiție internațională din Italia, la vârsta de 10 ani, după care au urmat multe altele.

De această dată, Rusanda vine la Chișinău în susținerea Copiilor din Moldova, invitată de patronul organizației Valentina Nafornița.

Prezentatoarea și gazda acestui eveniment va fi Sorina Obreja.

Seara va continua cu o cină selectă la Restaurantul Mezzo, unde vor fi licitate obiecte și experiențe exclusiviste.

La concert sunt așteptați în jur de 500 de spectatori, iar banii colectați din urma evenimentului, vor fi orientați în susținerea programului de sprijin familial CCF/HHC Moldova. Militând pentru îngrijire familială a copiilor, înlocuind sistemul rezidențial (orfelinatele).

tSj6i5Tg

La ediția anterioară a Galei Generozității au fost colectați peste 30 mii euro, suma integrală fiind orientată spre prevenirea separării copiilor de mediul familial, prin care CCF/HHC Moldova a reușit să ajute 130 copii.

Cu fiecare ediție a Galei Generozității, sute de copii rămân să-și trăiască copilăria într-o familie armonioasă. Fii și tu parte a acestei magii! Cumpără un bilet aici și vino pe 30 noiembrie, ora 18:00, Sala cu Orgă, pentru a celebra generozitatea!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente