(foto, video) Universitatea de Stat din Comrat a devenit Campiona „Ligii Studențești” a Moldovei. La turneu au evoluat peste 600 de participanți

CAF_1051

Joi, 15 noiembrie, la stadionul Joma Arena din Chișinău s-a desfășurat etapa finală a concursului universităților din cadrul Turneului Republican de mini-fotbal ”LIGA STUDENȚEASCĂ”, dedicat Zilei Internaționale a Studenților. Campioană a devenit echipa Universității de Stat din Comrat, care s-a impus în meciul decisiv cu Universitatea Agrară de Stat din Moldova, scor 3-2.

Podiumul a fost completat de Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie, care a trecut în finala mică de Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi, scor 2-1.

Clasamentul final (top 4) în concursul centrelor de excelență și al colegiilor (feminin):

#1. Centrul de Excelenţă în Informatică şi Tehnologii Informaţionale, Chișinău

#2. Colegiul Agroindustrial, Ungheni

#3. Colegiul de Medicină, Cahul

4. Colegiul de Ecologie, Chișinău

Concursul centrelor de excelență și al colegiilor (masculin):

#1. Centrul de Excelenţă în Construcţii, Chișinău

#2. Colegiul „Iulia Haşdeu”, Cahul

#3. Centrul de Excelenţă în Economie şi Finanţe, Chișinău

#4. Colegiul Politehnic, Bălți

În total, la competiție au luat parte 60 echipe, inclusiv 13 echipe feminine (cca. 800 participanți). Buna organizare a evenimentelor a fost asigurată de către Valentin Chicu, Vitalie Jurat, Managerul Oficiului de Dezvoltare al FMF, regiunea Nord, Alexei Gheorghiu, Managerul Oficiului de Dezvoltare al FMF, regiunea Sud, Petru Langa, Președintele Asociației de Fotbal Ungheni.

Competiția a fost organizată de Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării al R. Moldova în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal, Consiliul Rectorilor din Moldova, Federația Sportului Universitar din Moldova și Asociația Colegiilor ”ProCollegium”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente