Peste 70 de companii din țară vor participa la cea de-a IV-a ediție a expoziției „Republica Moldova Prezintă” din România

circa-40-de-producatori-autohtoni-vor-participa-la-expozitia-republica-moldova-prezinta-organizata-in-premiera-la-ploiesti
Foto: Madein.md

Moldova participă la Expoziția „Republica Moldova Prezintă”, care se desfășoară, la Iași, România. În perioada 16- 18 noiembrie peste 70 de companii din țara noastră își vor prezenta produsele în cadrul expoziției.

Scopul evenimentului este de a sprijini și facilita relațiile comerciale dintre producători din Republica Moldova și partenerii de afaceri din România, precum și identificarea potențialilor investitori români.

Companiile autohtone vor prezenta o gamă largă de produse agricole și produse alimentare procesate, îmbrăcăminte și încălțăminte, articole din piele și accesorii, mobilier, tehnologii și utilaje, sisteme de informare și dezvoltare IT.

Potrivit agendei, va fi organizat și un Forum Bilateral de Afaceri Moldo-Român, în cadrul căruia vor participa agenții economici din cele două state. Expoziția se va desfășura la centrul comercial „Palas Mall” din Iași, între orele 10.00-22.00.

Evenimentul a mai fost organizat la Iași în anul 2016, în 2017 la Ploiești iar în vara anului curent la Brașov. În anul 2019, Expoziția „Republica Moldova Prezintă” va fi organizată și în alte județe din România, precum și în Germania.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente