Ești fan al sporturilor electronice? Participă la primul campionat național de Counter-Strike și câștigă premii în valoare de 20 mii de lei

fondcampionat-1382284378

Îți plac jocurile video? Toți amatorii de sporturi electronice pot participa la primul campionat național de Counter-Strike: Global Offensive, organizat de Federația de Sporturi Electronice din Moldova.

Jucătorii vor forma echipe a câte 5 persoane, orice echipă având 2 șanse de calificare în runda finală. După prima etapă de calificare, primele 2 echipe obțin calificarea în Final Four și nu au dreptul să joace în etapa a 2-a de calificări. Restul echipelor participă repetat la a doua etapă de calificări.

Etapele de calificări vor avea loc pe 24 noiembrie și pe 1 decembrie, în regim online, pe platforma FACEIT. Finala mică și finala mare se vor disputa pe 8 decembrie, în incinta centrului comercial Jumbo.

Deținătorii locurilor 1, 2 și 3 se vor alege cu premii în valoare totală de 20.000 lei. Pe lângă acestea, vom mai oferi și premii pentru spectatori, în urma desfășurării tombolelor.

zxc

Înregistrarea se face AICI, printr-un comentariu lăsat de căpitanul echipei, care să conțină atât numele echipei, cât și numele, prenumele căpitanului.

Sunt invitați să participe toți doritorii, de toate vârstele, turneul este fără taxă de participare. Termenul limită de înregistrare este 22 noiembrie.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina Federației de Sporturi Electronice din Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente