(video) „Societatea nostră nu suportă copiii”. O mamă povestește despre cum „Moldova” nu-și iubește viitoarea generație

ds

O mamă a înregistrat un mesaj video emoționant în care a povestit despre atitudinea dușmănoasă a societății moldovenești în raport cu mamele și copii acestora. Fie în transport public, la ghișee, la magazine, acestea sunt discriminate, iar bebelușii lor sunt supuși unor critici dure, fiind rugați „să-și închidă gura” pentru că bătrânii au dureri de cap.

Femeia relatează o istorie care s-a întâmplat cu ea la o poștă. „Am doi copii, unul de 10 luni, iar altul de 2 ani și jumătate. Ca orice copil la această vârstă este curios să exploreze tot ce se întâmplă în jurul lui”, zice tânăra mamă. „Peste 7-8 minute îmi vine rândul nostru și îl strig pe flăcăul meu, David vino că e rândul nostru. A durat vreo 15 secunde pe ecran apare alt număr. Femeia care era după mine sare efectiv în fața ghișeului. Mă apropii și îi spun angajatei poștei:

– Doamnă vă rog să mă deserviți. Am 2 copii și nu am reușit să mă apropii la timp de ghișeu. La care ea se uită și îmi spune.

– Ei șî și dacă ai 2 copii. Lasă-i acasă data viitoare și vino fără dânșii. Acum așteaptă rândul până deservesc clientul.

Moldova tu serios? Eu am simțit atitudinea aceasta „frumoasă„ față de copii doar aici, acasă, unde  sunt cei  mai „primitori” oameni. Ați observat că societatea nostră nu suportă copiii. Mi-i greață cum sunt tratate mamele și copiii mici în Moldova”, la această concluzie tristă a ajuns această mamă.

Vă invităm să priviți mai jos întreaga istorie a acestei femei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente